Tarot karta As pehara

horoscope guru

tarot karta as pehara [640x480]

Ova tarot karta simbolizira nove početke i emocionalni preporod. Posjeduje osjećaj sreće. Ljubavi i zadovoljstva. karta as pehara2Prepustite se vlastitom instinktu i postignite pozitivne promjene i velike korake. Pošto joj je glavna odlika plodnost, ona može značiti i trudnoću. Osjećat ćete se jako dobro i pravo je vrijeme da upoznate i nove ljude.

Tarot karta As pehara u poslu donosi povoljan tijek događaja. Vaše kolege bit će inspirirane vašom kreativnošću. U financijama ova tarot karta nagovještava dobitke i savjetuje da  novac podijelite sa nekim kome je potreban.

Uz zdravlje ova tarot karta pokazatelj je trudnoće i dobrog zdravlja.karta as pehara3

U ljubavi tarot karta As pehara donosi plodno razdoblje za ljubav. Svojom energijom plijenit ćete pažnju. Ako ste u vezi vaša veza postaje dublja, iskrenija.

 

karta as pehara1Okrenuta naopako tarot karta As pehara označava manjak inspiracije i kreativnosti. Uz posao čeka vas zamor i blokada. U ljubavi previše se ponašate zaštitnički prema partneru, što bi moglo ga početi gušiti. Ova karta okrenuta naopako upozorava vas da ste previše sebični.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)