Tarot karta As novčića

horoscope guru

tarot karta as novčića [640x480]

karta as novčića4Ova tarot karta simbolizira raskrižja, početke, uspjeh i napredak. Kada vam se otvori ova karta možete biti sigurni da je loš period iza vas i da je pred vama vrijeme uspjeha. Ova karta označava i poboljšanje financija i uspjeh u poslu. Ulazite u razdoblje unutarnjega mira. Oni koji su još sami u ljubavi neće dugo čekati na novi početak.

U poslu tarot karta As novčića ukazuje da ćete u poslu ostvariti veliki uspjeh, daje vam hrabrost da mijenjate posao trenutni u vlastiti. U novcu As novčića pokazuje i govori o povoljnom razdoblju u financijama.

Kod ljubavi ova tarot karta govori, ako niste u vezi uskoro ćete ući u ozbiljnu vezu. Za one koji su u vezi ova karta jekarta as novčića2 simbol dubljeg odnosa i povezivanja sa partnerom.

U zdravlju ova tarot karta govori vam da ste dobrog zdravlja i da će vaša kondicija biti još jača.

 

karta as novčića1Naopako okrenuta ova tarot karta As novčića simbol je loše odabranih investicija, financijskog gubitka, kašnjenja prihoda, nemoći prilikom pokušaja dolaska do ciljeva. U emotivnom životu moguća je nevjera i nedostatak bliskosti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)