Tarot karta As mačeva

horoscope guru

tarot karta as mačeva [640x480]

karta as mačeva2Ovo je karta koja simbolizira prevazilaženje teškoća, inovacije i nove ideje. Daje vam, na znanje da ostanete i dalje vjerni svojim idejama i principima. Iako su pred vam mnoge prepreke, prikupite snagu i uspješno ćete ih prijeći. Pred vam je razdoblje promjena i truda, ali imajte na umu da ćete uskoro biti zadovoljni i sretni.

U poslu tarot karta As mačeva može značiti da ćete mijenjati posao. Ako imate posao koji ne želite izgubiti, obratite pozornost na kolegu koji vam krade ideje. U financijama nikako se ne upuštajte u rizike, ali osobi koja vam je bliska morat ćete posuditi novac.

Zdravlje i ova tarot karta jasno vam govori da znate da se morate odreći onoga što vam šteti. Sada je vrijeme u kojem ćetekarta as mačeva3 za to imati snagu.

Kod ljubavi tarot karta As mačeva pokazuje razdoblje promjena koje je pred vama. Ako imate vezu sigurno ćete odnos sa partnerom mijenjati od temelja, a postoji mogućnost da ćete vezu i prekinuti. Samci će se naći pred novom osobom koja će ih oboriti sa nogu.

 

karta as mačeva1Okrenuta naopako ova tarot karta simbolizira nerealne želje, lošu kondiciju, želju za moći.  Upozorava vas da sve radite sa silom sada i odmah da zadovoljite svoje vlastite apetite. Takav stav mogao bi srušiti neke odnose do kojih vam je stalo.  Ako se spremate na neki operativni zahvat, dobro se raspitajte tko je osoba koja će ga izvršiti jer ova karta ukazuje da bi operacija mogla proći loše.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)