Tarot kao posao ili poziv

2009-07-13 11:38

Koliko smo sposobni razumijeti simbolizam tarota, znanje o astrologiji, numerologiji, povijesti svijeta, mitologiji, ezoteriji… sve oblike shvačanja vanjskog i unutarnjeg svijeta ovisi i od naše širine prihvačanja svega što nas okružuje i što postoji u nama. Koliko smo sposobni prihvatiti informacija, putem svih naših ćula toliko možemo i širiti pojam spoznaje. Da li možemo i koliko se možemo razvijati u smjeru koji nas interesira? Nameče se univerzalni odgovor: koliko daješ toliko dobiješ, naravno to pravilo funkcionira besprijekorno samo u unutarnjem svijetu, ZAŠTO? Zašto to ne funkcionira i u vanjskom svijetu? Recimo trudimo se u istom poslu isto kao i drugi, isto možda i kvalitetnije odrađujemo poslove ali svejedno neki bolje zarađuju i uz manje rada… Koliko se putem vještine kao što je tarot mogu neke informacije dobiti, o nama o drugima, gdje su greške u shvačanju problema , situacija, što nam je promaklo, da li možemo biti bolji i uspješniji? zarađivati više? Obogatiti se?

SVE JE MOGUČE !

Naravno da nema granica samo ako to želimo. Odakle početi? Koliko treba vremena naučiti vještinu tarota? Tao i Zen filozofija kaže da sva znanja več postoje u nama samo ih treba pustiti da se realiziraju- izađu iz nas. Što točno želimo postiči tarotom? Uspjeh se zasniva na pravim pitanjima i odgovori dolaze sami, naravno da uz vremenski kontinuum potrebno je i razvijati se. Gdje je energija volje? Strpljenje? Vještina? Iskustvo? Znači, hočemo li se obogatiti sad ili u drugom životu? Naravno da nam je “ono sad” najbolje ali koliko smo mi u mogučnosti sami to saznati i realizirati? Koliko nam treba vremena za takve informacije? Ukratko životno pravilo vrijedi svugdje, ne možeš se razvijati u svim smjerovima, najboje se razvijaš ako nešto voliš i jako želiš.Onda? želite učiti tarot sami? ili prepustiti da vam bitne životne situacije protumače Majstori tarota !

 Odlučite što prije jer vrijeme je novac, u to se sve više uvjeravamo kako vrijeme prolazi i kako nam treba više novaca.

Za konkretna pitanja nazovite naše savjetnike na broju : 060-585-060 , ali ako se želite razvijati u tom smjeru da osim savladavanja vještine tarota napredujete i u osobnom razvoju obogačujuči sebe , vaš unutarnji život tako i vaš novčanik onda se upišite u našu Akademiju.

Uvjerite se sami znanje postoji samo se odlučite da li želite to znanje i zašto vam treba. KRENITE

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)