Problematične dvorske karte

horoscope guru

Dvorske karte u tumačenjima su početnicima najveći problem, ali i iskusnim tumačima znaju zadati glavobolje. Tako sam danas u telefonskom tumačenju naišao na jednu takvu problematičnu situaciju: četiri muškarca koji to nisu bili.

Tumačenje se bavilo pitanjem uredskih odnosa i klijenticu je zanimalo što je očekuje po tom pitanju. U tumačenju su se pojavila rekordna četiri muškarca (dva princa i dva viteza) pa je logično bilo zaključiti da će biti problema s muškim kolegama.

Tada je klijentica rekla da u uredu rade samo žene i situacija se potpuno promijenila. Naime, u većini slučajeva dvorske karte predstavljaju osobe odgovarajućeg spola, ali u ovom slučaju su to bile osobe drugog spola koje su samo imale karakteristike tih karata.

U ovakvim slučajevima presudan je rad s klijentom na pojašnjavanju situacije. Tumač tarota koji po svaku cijenu mora biti u pravu, pa to čini tako da inzistira na očitom pogrešnom tumačenju, riskira da klijentu ne pomogne razjasniti situaciju.

Ako ne znate što vam karte govore, pitajte klijenta za pojašnjenje. Tako ćete naučiti nešto novo, a klijent će dobiti bolju informaciju.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)