Otvaranje Tarota

horoscope guru

tarot

Madam Lenormand je francuskinja rođena 27. svibnja 1772. godine. Otac ju je poslao na školovanje u samostantski internat gdje su otkrivene njezine sposobnosti čitanja tarota. Kada je imala 21 godinu preselila se u Pariz gdje je nakon nekog vremena otvorila svoj tarot salon. Postala je vrlo popularna zbog proricanja budućnosti tarotom pa je i zbog toga nastao naziv Tarot Madam Lenormand. Madam Lenorman umrla je u 71. godini života.

Keltski križ je jedna od najstarijih, najpoznatijih i najčešće korištenih metoda za čitanje tarot karata. Sastoji se od 2 dijela. Prvi dio čini centralni križ od 6 karata postavljenih u krug, a drugi dio štap sa strane od 4 karte. Prvi dio simbolizira jedinstvo tijela i duha, materijalnog i duhovnog, a drugi dio prikazuje vanjske utjecaje.

Keltski križ posjeduje veliku moć te je otvaranje veoma komplicirano. Koristi za odgovore na neka konkretna pitanja ili za pokazivanje pravoga puta osobi koja traži pomoć. Keltski križ povezuje stvari na duhovnoj, materijalnoj i intelektualnoj razini, oslikava aktivnu i pasivnu stranu. Pomoću 10 karata složenih u obliku keltskog križa možete dobiti snažnu poruku o svakoj svojoj životnoj situaciji kada se nađete na pola puta i ne znate kamo dalje.

Svaka anđeoska karta ima svoju poruku i kao svake karte izreći će osobi onaj savjet koji mu je potreban. Saznajte i vi sami koju vam poruku šalju anđeli, možda da krenete naprijed bez straha ili možda da zastanete i razmislite o nekim stvarima, o situaciji u kojoj se nalazite. Isto tako, to može biti ne samo da pomognete sebi već i drugima. Uvedite u svoj život anđele i slušajte njihove savjete. Za svaki problem ili nedoumicu upitajte svoje anđele za pomoć.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)