Ljubavni Tarot

horoscope guru

Tarot

Ljubav je toliko složen odnos dviju ili više osoba da ponekad samo ljubavni tarot može dati direktne odgovore na niz pitanja.Ljubavni tarot otklonit će vaše sumnje, učvrstiti vaša vjerovanja, potvrditi vaše nade ili pak razriješiti vaše zablude.

Ovo otvaranje Ljubavnog Tarota detaljno objašnjava i predviđa situaciju u osobnom životu sa svim nijansama. Ovo je univerzalno gatanje za sve situacije: voli ili ne voli vas određena osoba, kada će proći usamljenost, da li ćete biti sretni ili ne s tom osobom.

U Ljubavnom tarotu je vrlo bitno postaviti pitanje na pravi način jer ćete inače na nejasno pitanje dobiti nejasan odgovor. Na primjer, ako vas zanima hoćete li i dalje ostati u vezi s trenutnom osobom, bolje je pitati “Kakva je budućnost veze s Ivanom?” nego “Hoću li ostati u vezi s Ivanom?”.

Sustav tarota najbolje djeluje ako se koncentrirate na postavljanje otvorenih pitanja umjesto da postavljate ograničenja.

Kod postavljanja pitanja, nemojte imati prekrižene ruke ili noge. Svoje misli usredotočite i fokusirajte samo na konkretno pitanje, i tek tada zatražite odgovor.

Ljubavni tarot spada u najraširenije i najučinkovitije tarot otvaranje jer vrlo jake emocije pojačavaju energiju potrebnu za proricanje i gatanje.

 Ljubavni tarot kao univerzalni sustav predviđanja otkriva romantičnu i emocionalnu kompatibilnost u partnerstvu. Sustav ljubavnog Tarota omogućava nam dublji uvid u sagledavanje trenutnog odnosa, razloge sukoba u prošlim partnerstvima i vrijeme kada ćemo pronaći svoju srodnu dušu. Svaka karta kroz određene simbole u ljubavnom Tarotu prikazuje emocionalne aspekte u romantičnim odnosima, probleme koje treba savladati, ograničavajuće faktore u ostvarenju ljubavne sreće i pokazatelje podsvjesnih želja. U pronalaženju životnog partnera ljubavni pokzuje pokazuje koji elementi imaju preliminaran utjecaj. Aspekti partnerskih odnosa u sadašnjosti i budućnosti u ljubavnom Tarotu prikazani su kroz jedinstvene metode koje otkrivaju prirodu veze, karmičko ispunjenje, prilike, prolazak kroz teška razdoblja i sudbinske susrete. Svatko od nas volio bi da sazna što može očekivati u ljubavi i otkrije novu perspektivu u ljubavnom životu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)