Gatanje

horoscope guru

gatanje

Kako bi se gatalo za  budućnost pomoću graha, potrebna su 42 zrna graha. Iako je potrebno 42 zrna, baca se 41 zrno i to na način da se zrna stave u desnu ruku, ruka se primakne ustima, te se u tom trenutku razmišlja o tome što se želi. Kada se grah baci, dijeli se na tri hrpice, te se potom slaže u stupce. Simboli se čitaju ovisno o statusu osobe i spolu. Baca se tri puta, za prošlost, sadašnjost i budućnost, a najčešće se koristi bijeli grah, a za podlogu gatanja poželjna je crvena boja.

Kako bi se gatalo za  budućnost iz taloga kave, potrebno ja da to bude talog svježe turske kave. Tko god da pije kavu mora ju piti samo s jednog ruba šalice te držati šalicu sa lijevom rukom. Poželjno je ne sladiti kavu nego ju popiti takvu skuhanu dok je još relativno topla. Nakon toga, se šalica okreće tri puta i to u smjeru kazaljke na satu. Nakon toga, šalicu se prekrije tanjurićem te se tako okrene da je ona strana gdje se ispijala kava bude okrenuta prema onome tko je pio kavu. Može se provjeriti je li se talog osušio i to samo jednom. Nakon toga kreće gatanje iz kave. Vide se događaji koji su se već dogodili, možda djetinjstvo određene osobe, sadašnjost i budućnost osobe. u Kavi se pojavljuju simboli pomoću kojih se čita sudbina osobe kojoj se gata.

Tarot karte Svjetlost duše sastoje se od 78 karata. Ove tarot karte su prve hrvatske tarot karte, tj. karte koje su tiskane na engleskom i na hrvatskom jeziku. Karte Svjetlost duše predstavljaju sreću i bol, ljubav i mržnju, te hrabrost i strah. Tarot karte Svjetlost duše govore o tijelu, duši i o životu. Predstavlja sve ono što se osobi dogodilo, što joj se trenutno događa i ono što će joj se tek dogoditi. Povezane su sa svjetlošću, ali poznaje i tamnu stranu svijeta i duše.

Metoda čitanja tarot karata. Keltski križ je jedna od najstarijih metoda, ali i najpoznatijih metoda u svijetu tarota. Posjeduje veliku moć, a samo otvaranje je vrlo komplicirano. Ima dva dijela, prvi se sastoji od šest karata, a drugi od četiri karte. Prvi dio predstavlja duh i tijelo, materijalno i duhovno, a drugi dio predstvalja vanjske utjecaje. Keltski križ usmjerava osobe da krenu pravim putem kada se nađu u problemima, te im šalje vrlo snažne poruke.

Otkrivanje budućnosti, ali ne čitanjem već razgovorom. Metoda I Ching služi kako bi se s njom razgovaralo i na taj način saznalo kako se ponašati u nekim životnim situacijama. Za razgovor s I Chingom potrebno je dobro postaviti pitanje i to na način da se pita kako se osoba treba postaviti u određenim situacijama, kako da reagira i kako da se ponaša, samo će s pravim pitanjem dobiti i pravi odgovor. I Ching je knjiga koja se koristi upravo s nekim ciljem, s određenim problemom ili situacijom. Smatra se kako je to jedna od najmudrijih knjiga na svijetu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)