ČITANJE SUDBINE IZ MAĐARICA

horoscope guru

Polaganje karti i čitanje sudbine preko karti, nije čvrsta sudbina, nego jedan pokazivać pravca u vašem životu koji  ukazuje na uzroke koji se mogu desiti, a osoba je ta koja će podnjeti posljedice, odnosno osoba je ta koja će se pripremiti na to što dolazi i na osobi je samoj kako će to prihvatiti.
Ovaj način polaganja karti, dostupan je svima koji žele nešto saznati o svojoj sudbini ili sudbini svojih prijatelja ili poznanika.
Kada sebi čitate karte morate isključiti svoje Ja i gledati optimistički realno i prizivati svjetlost neba i dobra a ne zla i tame.
I kada se pojave loše slike i loša predskazanja, pokušajte to ublažiti, jer ako su uzroci vidljivi, vi možete ublažiti posljedice, iako ih ne možete potpuno spriječiti. Karte se mogu polagati bilo koji dan u tjednu.

Ako polažete karte sebi ili nekoj drugoj osobi, naredno polaganje ne smije biti prije 24 sata.
Ako vam se karta pitatelja pojavi u desnom zadnjem ili donjem redu, tad karte odložite u naredna 24 sata, pa nakon toga ponovo pokušajte.
Veći broj karata iste boje oko pitatelja, ukazuje na budućnost i događaje koji se dešavaju.
Kod puno srca, karte govore o dešavanju na emocijalnom polju.
Puno karo karata, govore o poslu i dobiti.
Puno pikova, iznenađenja, brza dešavanja, o malim brigama ili promjeni.
-Puno trefova govori o svađama, bolesti ili neuspjelom poduhvatu.
Ako se prilikom polaganja pojavi više karti istih znakova, na to treba obratiti pažnju:
-4 Kralja –pokazuju  pobjedu, veliki uspjeh u svakom pogledu.
-4 Dame-trač, ogovaranje, spletke.
-4 Dečka- pregovori, beskorisne priče i obećanja.
– 4×10- veliki uspjeh i promjene u životu i ako je sadašnja situacija loša, pokazuje da se tome bliži kraj uskoro.
-4×7-Jaka ljubav koja je povezana sa opomenama ali i sigurnošću.
-4 Asa- pobjeda, trijumf,uspjeh, sve ono što se u polaganju pokazalo negativno, na primjer: patnja, smrt i slično, tada postaje bez značaja.

Kod predviđanja budućnosti karte se uvijek gledaju s lijeva na desno.
Ako želite saznati nešto iz prošlosti ili sa određenim problemom koji je već u fazi odvijanja ili je već stupio, onda se karte gledaju s desna na lijevo od pitatelja, što je prošlost ili upravo prolazi.

Značenje svake grupe karti:
Grupa Karti- Srce
Sreća, vjernost,ljubav, obitelj,
Ako ima puno crvenih oko osobe kojoj se glada,ukazuje na veliku sreću.
Grupa Karti – Karo
Označavaju materijalnu sreću, dobitak, poslovne uspjehe, napredak.
Grupa Karti- Tref
Označavaju svađe, bolesti,razočarenje, zatvor, smrt, bolnice i slično.
Mora se reći da o životu i smrti samo Bog odlučuje, zato ovo treba posmatrati sa više pažnje i opreza.
Grupa Karti- Pik
Govore o promjenama putovanja, novosti, iznenađenja, pokreti, nade.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)