Snovi i boje

horoscope guru

Snovi

Snovi – Nekada su nam snovi crno-bijeli, a nekada u boji. Svaka od boja koja nam se javi u snu ima neko svoje značenje, te tako zelena seimboliše dobro zdravlje, a crna opasnost.

CRNA

Snovi – Crna boja u snovima simolizuje nešto nepoznato, neizvjesno, opasnost, misteriju, mrak, smrt, tugu, odbijanje, mržnju ili zlobu. Boja poziva da se čovjek nesvjesno preispita, što vodi boljem razumijevanju samog sebe. U konkretnom slučaju, kada sanjate crnu to može značiti da vam nedostaje ljubavii i potpore. Međutim, nije sve u vezi crne negativno jer ona može predstavljati potencijal i mogućnost. Ako ste u snu sretni, onda crnilo znači skrivenu duhovnost i božanska svojstva.

ŽUTA
Ukoliko je u pitanju lijep san, žuta znači energiju, sreću, sklad i mudrost. Međutim, ako je u pitanju košmar, žuta znači izdaju, sramotu, obmanu ili bolest.

PLAVA

Plava boja u snovima predstavlja istinu, mudrost, raj, vječnost, odanost, mirnoću, vjernost i otvorenost. Prisustvo ove boje u snu simbolizira duhovnog vodiča i optimizam za budućnost, kao i prisutnost želje da otputujete. Međutim, plavo također može biti boja tuge u snovima. Ako ste u snu odjeveni u plavo, to je odraz vaše kreativnosti.

ZLATNA

Zlatna boja odraz je duhovne nagrade, bogatstva, usavršavanja i unapređenje vašeg okruženja. Ona također označava vašu odlučnost i nepopustljivost.

SIVA

Snovi u sivom pokazuju strah, dok oni u bijelom simbolizuju čistoću, mir i spokoj koji osjećateSiva pokazuje strah, depresiju, bolest i zbunjenost. Postoji mogućnost da je sanjate jer se osjećate emocionalno distancirani ili izolirani. U drugim slučajevima, ova boja simbolizira izraženu individualnost.

ZELENA

Zelena označava pozitivne promjene, dobro zdravlje, rast, plodnost, ozdravljenje, nadu, snagu, vitalnost, mir i spokoj. Zelena je i simbol vaših težnji uspostaviti svoju neovisnost. Novac, bogatstvo i ljubomora često su povezani s ovom bojom. Tamno zelena označava materijalizam, varanje ili poteškoće sa drugima podijelite ono što imate.

BELA

Baš kao i na javi i u snovima bijela simbolizira čistoću, savršenstvo, mir, nevinost, dostojanstvo, svijest i novi početak. Označava proživljavanje novog buđenje i novi pogled na život. U istočnim kulturama, bijela je povezana sa smrću i žalosti.

SVETLOLJUBIČASTA
Pojava svijetloljubičaste boje znači da treba očistiti svoj um od negativnih misli i da misliti pozitivnije.

NARANDŽASTA
Narančasta boja označava nadu, prijateljstvo, ljubaznost, darežljivost, živost i društvenost. Kada sanjate ovu boju podsvjesno želite proširiti svoje vidike i steći nova znanja.

ROZE
Roze u snovima simbolizira ljubav, radost, sreću i dobrotu. Drugo značenje ove boje podrazumijeva nezrelost ili slabost, pogotovo ukoliko jeljubavu pitanju.

CRVENA
Crvena je pokazatelj sirove energije, sile, energije, intenzivne strasti, agresivnosti, snage, hrabrosti, impulzivnosti i strasti. Ta boja ima duboke emocionalne i duhovne konotacije. U negativnom kontekstu crvena boja ukazuje na nedostatak energije, te se vjerojatno osjećate umorno ili letargično.
Ova boja može značiti i upozorenje da treba da prestanete da se ponašate na određeni način, ili da želite ono što ne možete imati.

LJUBIČASTA
Ljubičasta znači duhovnost, vjersku aspiraciju, pročišćavanje, ljubav, nježnost, šarm mir. Imate osjećaj intuitivnog razumijevanja i posebne prisnosti s ljudima iz vašeg okruženja.

CRNO-BELI SNOVI
Crno-bijeli snovi nagovješćuju da vam je potrebna veća objektivnost u donošenju odluka. Vjerojatno ste previše tvrdoglavi, a kontrast cnr i bijele pokazuje da treba uspostaviti veći balans između suprotstavljenih pogleda i mišljenja koja imate o životnim pitanjima. Crno-bijeli snovi mogu biti i znak depresije i tuge, a sa druge strane vam možda pokazuju da vam u životu fali malo uzbuđenja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)