Značenje brojeva u snovima

horoscope guru

Brojevi

BrojeviUkoliko sanjate neke brojeve, imajte na umu da oni imaju veoma važno značenje. Broj u snu može ukazati na neku važnu godinu u našem životu. Sljedeće analize mogu nam poslužiti kao polazna osnova za tumačenje brojeva.

1. Broj 1 je „muški broj“ i simbolizira muški princip. On pokazuje želju za razvijanje individualnosti i kreativnosti, ili ukazuje na sebičnost onog koji sanja u odnosu na predmet sna.
2.
„Ženski broj“ ukazuje na ravnotežu, dijeljenje, davanje i uzimanje, obostrana kombinacija, komunikacija. Broj dva je bitan, važan. On je na neki način simbolički, predskazatelj. Ukazuje na neku zajednicu, na primjer broj dva se odnosi i na vjenčanje, blizance, par nečega i slično. Sanjanje ovog broja nije dovoljno da onaj koji sanja samog sebe smatra vidovitim, ali je veoma dobar pokazatelj, predznak.

3.
Brojevi – 
 Ovaj broj uvijek ima veze sa nekim davanjem, predavanjem, zaklinjanjem, nekom obavezom i kao takav može se svrstati u kategoriju: „Ja moram“. On se odnosi na um, tijelo i duh, i zahtijeva da se osoba koja sanja obaveže umom, tjelom i duhom da usavrši sebe u pravcu koji je naglašen u snu.
Broj 3 se obično javlja u snovima ili kod osoba koje su zatvorile svoje srce prema drugim ljudima, a obično ukazuje na nedostatak predavanja, davanja sebe. Trougao ili priramida takođe simboliziraju predavanje i podređivanje.

4.
Ovaj broj simbolizira ograničenje. Naprimjer, trčanje za autobusom sa brojem 4 u snu može značiti da onaj ko sanja ograničava svoj životni put kroz svoje akcije i misli. Kutija ili kvadrat takođe znače ograničenost, neku zatvorenost, krutost.

5.
Još jedan „muški“ broj. Simbolizira senzualnost i seksualnost, 5 čula, Karma.

6.
Još jedan „ženski“ znak. Simbolizira ljubav prema Kristu. Predstavlja ponos, ljubav, praštanje, suosjećanje okviru samog sebe.

7.
 Brojevi – Ovaj broj uvijek ukazuje na Duhovno Prosvetljenje. Na primjer, san u kojem vi sustižete autobus sa brojem 37 do Crkve je zahtjev da se podredite (broj 3) i predate razvijanju vaše Duhovne strane (broj 7 i crkva).
Plaćajući na primjer. 47 eura neku cijenu, to ukazuje da onaj tko sanja ograničava svoju Duhovnost, prirodu, svoj duh (br.7) ne ulažući dovoljno energije (plaćanje nečega) u razvijanje ili ostvarivanje tog cilja.

8.
Ovaj broj je simbol savršene ravnoteže (zamislimo ga u vodoravnoj poziciji znak beskonačnosti) i on simbolizira razvoj, ekspanziju kroz ravnotežu. Takođe, on se u snovima pojavljuje i kao kružni sistem (osmica se sastoji od dva kruga).

9.
Ovaj broj nije uobičajen u snovima i ukazuje da je onaj koji sanja duhovno izuzetno razvijen ili natprosječno bogat duhom. Sanjanje ovog broja znači da onaj tko sanja prati svoj životni put ili da pravilno slijedi duhovni put, kao i da ima spoznaju o vrijednosti života, tako da će na kraju svog života biti svjestan svih važnih lekcija.
Osobe kojima broj 9 predstavlja lični broj ili koji sanjaju ovaj broj, smatrat će potpuno prirodnim da sami neprekidno uče i proučavaju Duhovne stvari.

0.
Ovo je savršen simbol, bez početka i kraja. On simbolizira Boga i ideale. Na primjer, broj 70 može da simbolizira Duhovne ideale.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)