Sanjati bilje

horoscope guru

Sto znaci sanjati bilje?                                                     sanjati bilje [320x200]

Sanjati bilje:

-Vidjeti ga – brige na pomolu

-Brati bilje – novcani troskovi

Definicija

ukupnost biljaka, biljni svijet [ljekovito biljeukrasno bilje]

Link Wikipwdija

Biljke (lat. Plantae) su glavna grupa koja sadrži preko 300,000 vrsta, ukljucujuci i organizme kao drvece, cvijece, bilje i paprati.

Aristotel je podijelio sve žive stvari medju biljkama, koje se ne micu ili imaju osjetljive organe i životinje. U sustavu podjele po Linnaeusu oni postaju: biljke – carstvo Vegetabilia (kasnije Plantae) i životinje – Animalia. Nakon toga postalo je jasno da carstvo Plantae sadrži nekoliko medjusobno povezanih grupa zajedno s gljivama i nekoliko vrsta alga koje su uvrštene u novo carstvo.

Bez obzira na to one se i dalje cesto smatraju biljkama u mnogim kontekstima.

Doduše, svaki pokušaj da se biljke smjesti u samostalnu grupu doživio je neuspjeh, zbog toga što su biljke nejasno definirane prema pravilima koja postavlja moderna klasifikacija (sistematika).

Link Wikipedija

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)