Sanjati barut

horoscope guru

Sta znaci sanjati barut? barut

Sanjati barut sigurno nije dobro jer je to znak da bi se mogla dogoditi neka nesreca. Budite oprezni, vodite racuna u kakvom se društvu nalazite i kome i što pricate.

Osim toga, pripazite i prilikom kretanja u saobracaju, nije na odmet i više puta provjeriti da li ste na sigurnome mjestu. Ako ste sanjali eksploziju baruta, dobro je, riješit cete se briga koje vas tište.

Definicija I

kem. eksplozivna tvar koja izgaranjem vrlo brzo prelazi iz cvrstoga u plinovito stanje, u zatvorenom prostoru ostvaruje visok tlak, pušcani prah

Definicija II

Barut je pirotehnicka smjesa sljedeceg sastava:

  • kalijev nitrat 75%
  • drveni ugljen 15%
  • sumpor 10%

Ovaj sastav i omjer je korišten od početka u Kini, gdje je i izmišljen. Smatra se prvim eksplozivom i prvom pirotehničkom mješavinom.

Link Wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)