Sanjati mačku

horoscope guru

Sanjati mačku, san je koji govori prvenstveno o povjerenju i zavaravanju.Gdje postoji zavaravanje, morate znati da ne postoji veza. Povjerenje i iskrenost je ono što čini temelj svakog odnosa, te jednini način da održite blisku vezu s drugom osobom. Laganje ne bi smjelo imati mjesta ni u jednom odnosu, laganje i zavaravanje nije nešto što bi se trebalo tolerirati. Ipak tako često se događa. Sanjati mačku simbol je da možda namjere lažljivca i nisu bile baš toliko loše, možda je ta osoba pokušavala samo zaštiti sebe. Bez obzira što se laž sukobljava sa svakim etičkim principom, u neku ruku morate je znati i tolerirati, jer svi smo mi samo ljudi. To nije najljepše ljudsko ponašanje, ali je ljudsko.

Iako sanjati mačku može imati različita značenja ovisno o kontekstu u kojem mačku sanjate, osnovno značenje je da se čuvate prevare. Može li se uopće čuvati prevare? U neku ruku može. Otvorite dobro oči i pratite konzistentnost nečijeg ponašanja. U svakom slučaju ako se i prevara dogodi jako je bitno oduprijeti se porivu da se osjećate kao idiot, kao netko nasamaren. Sanjati mačku podsjetnik je da trebamo imati više razumijevanja za ljudske slabosti. Pokušajte razumjeti.

Sanjati mačku

Što znači sanjati mačku?

– Sanjati da vidite mačku je loš znak koji sugerira da je negativno razdoblje pred vama.

– Sanjati crnu mačku predstavlja vaš strah ali i neugodne stvari koje su pred vama. Crne mačke ne simboliziraju pozitivne stvari, tako da se i san o crnim mačkama tumači u tom smjeru.

-Sanjati bijelu mačku također nije dobar znak i sugerira loše vijesti u skoroj budućnosti.

-Sanjati crno-bijelu mačku znak je žaljenja.

-Sanjati da vas je ogrebala mačka sugerira probleme sa ženskom osobom iz vaše okoline.

-Sanjati da hranite mačku znak je da ste spremni oprostiti.

Definicija I

1. zool. domaća životinja (Felis catus), sisavac s pandžama, lovi miševe (oličenje spretnosti, umiljatosti i dvoličnosti) [sijamska mačka; angorska mačka]; maca

Definicija II

Mačke (Felidae) naziv je za porodicu životinja iz reda zvijeri (Carnivora) unutar natporodice mačkolikih životinja (Feloidea).

Svojim je habitusom većina vrsta iz te porodice vrlo slična široko rasprostranjenoj i općepoznatoj domaćoj mački: imaju gipko tijelo, meko krzno, kratka lica i relativno malene lubanje. Uši su im uspravne, šiljaste do zaobljene, a mačke ih mogu okretati u raznim pravcima. Kao kod svih zvijeri, oči su im okrenute prema naprijed da bi mogle vidjeti prostorno, što je vrlo važno za sposobnost procjene udaljenosti od lovine. Razlike u veličini mačaka vrlo su velike: dužine tijela varira im od 30 cm pa sve do 200 cm.

Link Wikipedija

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)