Sanjati labirint

horoscope guru

Sanjati labirint   je simbol misterije, tajanstvenosti, ima mnogo različitih tumačenja, često oprečnih, ponekad zastrašujućih. Takav stav prema labirintu pojavio se čak i u onim danima kada je osoba živjela u špiljama koje su štitile, ali izazivale strah. Mnogo je objašnjenja za simboliku labirinta. Slike labirinta na kućama imaju značenje amuleta koji sprečava katastrofu i čarobni su oblik dizajniran da zaštiti od neprijateljskih sila i zlih duhova. Psihološki značaj prolaska kroz labirint: čvor koji se treba odvezati, opasnost, poteškoće i sudbina.

Lutanje u snu zapetljanim stazama labirinta upućuje na to da niste zadovoljni svojim životom, čini vam se da se neprestano poduzimate u nečemu novom, pokušavate uspostaviti svoj život, ali zapravo stenjati na jednom mjestu. Budite aktivniji, jer će vas život mimoići. Sanjao sam da u snu ne možete naći izlaz iz lavbrinta, ovaj san odražava vrlo težak period u vašem životu. Morate preživjeti veliku tugu, od koje se nećete uskoro oporaviti. Možda će vas progoniti ideja da vam je život već gotov, ali ne očajavajte, jer za sve patnje bit ćete nagrađeni.

Što znači sanjati labirint?

Sanjati labirint

– U snu ste vidjeli labirint, ne upuštajte se u sumnjive poslove

– Ako ste labirintom lutali, čuvajte se lažnih prijatelja koji vam uzrokuju velike brige i probleme

-Ako ste uspješno našli izlaz iz labirinta, lako ćete savladati sve nadolazeće prepreke

Wikipedija

Labirint je struktura koja ima jedan ulaz koji je ujedno i izlaz, te stazu koja vijuga ili više puta skreće i vodi do jednog središta.

Pogrešno je mišljenje da se u labirintu može izgubiti. Naime, labirint nema raskrižja i slijepe ulice. Ipak, za takvu strukturu u hrvatskom jeziku se također koristi izraz labirint. Na engleskom jeziku za takvu strukturu se koristi izraz maze, a za labirint labyrinth.

Definicija

a. (Labirint) mit. legendarna gradjevina u Knosu na Kreti b. pren. zgrada ili prostor (park, grad i sl.) s mnogo isprepletenih hodnika (aleja, ulica), iz koje je teško naci izlaz
geometrijski lik u formi zamršenih spirala, odnosno isprepletenih meandara (u simbolickom ili dekorativnom znacenju javlja se na novcu, nadgrobnim spomenicima, kamenim poplocenjima podova i sl.)
pov. arhit. meandrasti splet aleja u pojedinom ogracenom dijelu parka u 17. i 18. st.
anat. unutrašnje uho u kojem je osjet sluha (pužnica) i osjet ravnoteže (vestibularni aparat)
pren. a. zamršena mreža prometnica [labirint ulica] b. zamršen, zapleten položaj ili situacija [mi smo u labirintu iz kojeg je teško izaci]
Direktan link za pristup natuknici

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)