Sanjati krvarenje

horoscope guru

Sto znaci sanjati krv? krv

KRV – pljuvati: ljutnja, gubitak, bolest, stid; – piti: dobitak; – iz nosa: radostan dogadjaj; – tudju krv videti: smrt u porodici, opasnost; – svoju krv videti: dobar znak za sve što preduzmeš. San koji ukljucuje krv pokazuje da je vreme da se suocite sa strahom. Krv u celini pokazuje životnu snagu, srecu, život energiju, duhove, a i suštinu covecanstva. Ovaj san može da ukaže na ljubav, emocije strast, kao i razocarenja.

Definicija I

tekucina koja tece kroz žile organizma covjeka i životinja
Direktan link za pristup natuknici

definicija II

Krv (lat. sanguis) crvena je, neprozirna i gusta tekucina, posebna mirisa i slana okusa. Ona protjece kroz srcano-krvožilni sustav organizma te kroz tijelo prenosi hranjive tvari i kisik. Ukupna kolicina krvi u tijelu odrasla covjeka je 5 ? 6 litara, što je oko 8% ukupne tjelesne mase. Krv se sastoji od krvne plazme, krvnih stanica ? eritrocita, leukocita i krvnih plocica ? trombocita. Krv je funkcionalno najvažnija tjelesna tekucina kod ljudi.
Link wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)