Sanjati izmet

horoscope guru

Sto znaci sanjati izmet? izm

Ako ste u snu videli ili dolazili u kontakt sa izmetom san označava aspekte vaše ličnosti koji su prljavi i negativni i za koje vi verujete da su nepoželjni i odbojni. Morate ih priznati sebi i izraziti svoja osećanja, iako to može biti sramotno. Otpustite negativnosti iz svg života.Sanjati da ste u stanju da raspolažete izmetom sugeriše da ste spremni da puste svoje emocije. Vi imate tendenciju da držite u i zadržavate svoja osećanja u sebi i da ih retko pokazujete i ispoljavate.

Definicija
Izmet ili stolica je naziv za odbacujući proizvod probavnog sustava, koji se izbacuje kroz anus za vrijeme vršenja nužde. Kod ljudi, vršenje nužde se može događati svaka dva do tri dana pa do nekoliko puta dnevno. Otvrdnjavanje izmeta može prouzrokovati poremećaj ciklusa izbacivanja koji se zove konstipacija.
Link wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)