Sanjati haljinu

horoscope guru

San može značiti i da imate neku lošu naviku koju jedva kontrolirate, ili neku opasnu situaciju koja je van vaše kontrole.

Moguće je da ste u potpunosti svjesni djela života u kome bez problema sve dobivate. Ljudi su uglavnom zainteresirani za vas i žele da vam pomognu.  San o haljini može značiti da se stvari koje želite, bez imalo truda manifestiraju u vašem životu. U lošem značenju, ovakav san može značiti da će se vaše nade i želje iskoristiti protiv vas.

Ovakav san može predstavljati i neko vaše nadmeno ponašanje, koje vam može uzrokovati neslaganje sa ljudima sa kojima se inače dobro slažete, i to posebno sa prijateljima ili članovima obitelji. Ako ste u snu isprobavali haljinu, u prodavaonici ili kod kuće, takav san je moguć znak da previše vremena provodite procijenjujući sebe ili uspoređujući svoj život sa životima svojih prijatelja. Trošenje vremena i energije na žaljenje što nešto nemate ili na neke loše osobine koje imate, može vas nepotrebno odvajati od bitnih stvari u životu.

Sta znaci sanjati haljinu?

Sanjati haljinu:                                                                                 

– oblačiti je – steći ćete nove prijatelje
– vidjeti je novu – čekaju vas nove ljubavne romanse
– vidjeti je potrganu – pazite se svađa
– prati je – vaše želje će se ispuniti

– šarena haljina-avantura na putovanju

-bijela haljina-počast,vjenčanje

-crna haljina-žalosna vijest,tuga

-nova haljina-čeka vas početak ljubavne veze

-stara haljina-opasnost,problemi na poslu

-prati haljinu-ispunjenje zelja

Definicija

jednodijelni gornji ženski odjevni predmet koji pokriva trup i dio nogu [duga/kratka haljina]; oprava

Direktan link za pristup natuknici

Wikipedija

Haljina je odjevni predmet, kojeg obično nose žene i djevojčice. Dužina haljine varira ovisno o modi i prigodi. Može biti duga do poda ili kratka iznad koljena. Izgled haljine mijenjao se tijekom povijesti. Postoji mnogo različtih oblika haljina.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)