Sanjati galeba

horoscope guru

Sanjati galeba ima mnoštvo različitih  tumačenja. Galeb je simbol lijepih vijesti, ali također san o galebu može govoriti o našim razmišljanjima o budućnosti. Snovi o galebovima svakako donose neke vrlo važne vijesti.  snovi o galebovima imaju veze i sa isčekivanjem završavanja nekih važnih poslova koji će u konačnici dobro završiti.

Ako u snu vidite galeba on simbolizira kreativnost, samorazvoj, uspješnost u ljubavi ili poslu. Svakako treba obratiti pozornost u snu na to da li galeb ima slomljena krila ili ne. ako su krila slomljena tada san ukazuje na nesreću i smrt u obitelji.

Sanjati galeba

Što znači sanjati galeba?

– Vidjeti galeba – stiže vam neočekivano pismo іᴢ daleka.

– Vidjeti galeba ԁа leti – napustiti će νаѕ voljena osoba, a oženjenima slijedi rastanak uz suze.

– Uloviti galeba – sreća vam nеće izmaknuti.

Definicija sam

–  . zool  ptica ( Larus ) Iz Reda plovuša ( Laridae ); bregunica

Definicija II

– Galebi , često i  galebovi , ( lat .  Laridae Su)  porodica  ptica  Iž  Reda  močvarica .

Neki PredavaË svrstavaju  pomornike  (Stercorariidae) i  CIGRE  (Sternidae) u ovu porodicu.

Porodica obuhvaća u užem obujmu 6 rodova i OKO 55  vrsta , koje gotovo SVE spadaju u rod  Larus . Galebi SU svojom veličinom OD OKO 30 napraviti 80 cm Veliki Kao  golubovi  pa Škoro Kao  orlovi . Imaju relativno Uska, šiljasta  Krila  i snažne, vitke  kljunove  s Malo preme donirate savijenim gornjim kljunom. Tri preme Naprijed okrenuta prsta povezana Su plivaćom kožicom , DOK JE četvrti vrlo kratak i okrenut preme natrag, neke vrste ga uopće nemaju.

 Link Wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)