Sanjati eksere – čavle

horoscope guru

Ekser u snu je znak mnogo truda, ali za koji nećete da dobijete para koliko ste željeli. Ako ste sanjali da trgujete ekserima, radit ćete mnogo, ali to će biti pošten posao.  Kada u snu vidite stari zahrđali ekser, to je upozorenje da vam je kuća u opasnosti. Moguće je da u vašem okruženju imate osobu koja vam zavidi i koja bi sve učinila da pokvari harmoniju koja vlada u vašoj porodici. Pretvarat e se da vam je prijatelj, ali čim joj se ukaže prilika, širit će laži i pokušat će da vas zavadi sa ukućanima.

Snovi o ekserima ukazuju na  nepovjerenje u obitelji. Vjerojatno ste oduvijek imali osjećaj da članovi porodice nešto kriju, ali niste mogli da nađete dokaze koji bi to potvrdili. Ovo saznanje će učiniti da posumnjate i u druge stvari koje su vam pričali pa ćete u jednom periodu pretjerati sa nepovjerenjem i ispitivanjima.

Sto znaci sanjati eksere?

Hrpa eksera u snu označava poboljšanje prilika, ispunjenje nada

Vaditi ekser u snu znači da ćeš saznati važnu tajnu

stari zahrđali ekseri upozoravaju da ti je kuća u opasnosti

zakriviti eksere znači da ćeš otkloniti opasnost na javi.

Definicija

metalni šiljasti predmet s glavicom, ukucava se da se što učvrsti; brokva, brukva, ekser, klin

Direktan link za pristup natuknici

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)