Sanjati dijete

horoscope guru

 

Ako sanjate dijete, san vam skreće pozornost na neki dar koji imate, a koji ste zapustili, vaše vrijedne zamisli koje želite ostvariti. Značenje sna u kojem sanjate djecu znači da obično mislite na neku situaciju ili zamisao koja vam je u životu prirasla srcu.  Dijete je simbol vama veoma vrijedne zamisli koju pokušavate njegovati i razviti. Ako sanjate više djece znači da su ona simbol mogućnosti napretka kojima ste trenutačno zaokupljeni.

Sanjati djete znači da vam se skreće pozornost na neki dragocjen dar koji ste zapustili. Možda ste se nadali kako će vaša zamisao rasti i razvijati se bez vaše osobite pomoći, ali u stvarnosti ona zahtijeva mnogo više pozornosti od one koje ste joj do sad posvećivali. 

Sta znaci sanjati dijete?

Sanjati dijete:                                                            

– vidjeti ga – uspjeh na svim poljima
– krštenje djeteta – neočekivani dobitak
– tuđe dijete – svađa sa bližnjima
– dobiti dijete – srest ćete stare prijatelje

-igrati se s djetetom-sreća u obitelji, prinova

-malo dijete-veselje i poziv u svadbu

-veliko dijete-brige oko novca

Definicija

covjek od rodjenja do puberteta,sin ili kci prema roditeljima bez obzira na uzrast i dob,pren. onaj koji je pretjerano naivan ili djetinjast [ne budi (nemoj biti, nemojte biti) dijete a. ne budi djetinjast, ne ponasaj se kao dijete b. nemojte biti smijesni, usp. smijesan]

Direktan link za pristup natuknici

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)