Sanjati bicikl

horoscope guru

Sanjate li bicikl, znači da tražite ravnotežu u nekom aspektu života, tražite neku sigurnost koja vam nedostaje. To je posljedica nekih trenutnih životnih okolnosti.

Sta znaci sanjati bicikl? bicikl

Imati problema u vožnji, padate s bicikla – san je vjerovatno refleksija problema i poteškoca koje imate u osamostavljivanju, niste sigurni u sebe i osjecate nelagodu ako trebate nešto samostalno uciniti.

Sanjati bicikl može znaciti i vašu potrebu i potragu za rekreacijom tj. fizickom aktivnošcu.

Ako pak sanjate da bicikl vozite u tandemu sa nekim drugim, san vam sugerira da ste više ocekivali od sebe ili od te osobe od koje ste prethodno bili odbijeni.

Ako u životu se osjećate usamljeno ili prolazite kroz težak period, ovaj san može tumaciti i na taj nacin.Bicikl može biti i povezan s lošim danima, posebno ako su se odigrali neposredno prije nego što ste usnili ovaj san.

Bicikl može i simbolizira vašu potrebu za bržim kretanjem na duže distance, tj. vašu ambiciju daleko odete u svom životu u smislu životnog uspjeha.Takodje, san o biciklu može se shvatiti i kao vaš osobni stav: radim po svome.

Definicija I

vozilo za jednu osobu s dva kotaca, pokrece se potiskivanjem pedala [obicni, muški, ženski, poni, djecji, trkaci bicikl]; dvokolica, kotac

Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Bicikl (starija hrvatska rijec: kotur, usporedi ime Koturaške ceste) kao cestovno vozilo s dva kotaca koje se pogoni snagom vozaca, tehnicko je postignuce razmjerno nedavne prošlosti. Njegova jednostavna konstrukcija i široka primjenjivost osigurali su mu upotrebu u svakodnevnom životu. Radi se o najcešce korištenom prometalu; danas se procjenjuje da ima preko 1.000,000.000 bicikala na svijetu! Usprkos jednostavnosti i raširenosti, u našoj zemlji ne postoji literatura koja obrađuje tehnicke aspekte bicikla.

Link Wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)