Sanjati bazen

horoscope guru

San o bazenu najavljuje neke lijepe događaje, važno je da se prisjetite što uz bazen se dešavalo jer i to daje posebnu simboliku snu.

Sta znaci sanjati bazen?

Sanjati bazen:

– kako plivate u njemu – problemi u porodici
– kako ga punite – lijepi trenuci sa voljenom osobom
– kako se igrate u njemu – napredak u zivotu
– sa hladnom vodom – poteskoce u krugu porodice i prijatelja
– koji je prazan, bez vode – ceka vas sjajan period u zivotu

-veliki bazen-ocekujte nasljedstvo

-mali bazen-izdatak novcani iz kuce

-bazen sa toplom vodom-bolest bliznjih

-bazen s mutnom vodom-izgubit cete dokumente

Wikipedija

Bazen je objekt s umjetno zatvorenom vodenom masom, koji se koristi za plivanje iz sporta, razonode ili relaksacije. Postoji više standardnih velicina: najve?i je olimpijski bazen, dužine 50 m i širine 25 m. Dimenzije bazena mogu biti vece ili manje od toga, pravilnih ili nepravilnih oblika, na otvorenom, u zatvorenom prostoru, u pokretnim objektima, najcešce putnickim brodovima i luksuznim jahtama, i od raznih materijala: metala, plastike, stakloplastike, ili betona.

-definicija

umjetno iskopan ili izgradjen prostor napunjen vodom, sluzi za rekreativne, dekorativne i sl. svrhe [otvoreni, zatvoreni, olimpijski, javni bazen],rud. podrucje velikih zaliha rudnog blaga [donski bazen],(basen) pov. plitka metalna posuda za pranje ruku poslije, katkad i prije i poslije jela te kod bogosluzja u srednjem vijeku,bazen za vodenu masazuv. Jacuzzi;hidrodinamicki bazen bazen opremljen uredjajima za hidrodinamicko ispitivanje modela brodova;

Direktan link za pristup natuknici

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)