Sanjati automobil

horoscope guru

Kad sanjate automobil, vi razmišljate o putu kojim trenutno idete kroz život. Taj put može biti i profesionalni vezan uz posao, a može biti i ljubavni  vezan uz odluke koje su pred vama. 

Snovi o automobilu su vrlo česti snovi. Sanjaju ih i oni koji su vozači i oni koji nisu vozači.  Ovisno o samom kontekstu sna, automobil predstavlja i naš ego, um, osobnost, život koji vodimo. Također predstavlja i naš društveni status.  Sanjati automobil i san o automobilu pokazuje i našu kontrolu nad životnim situacijama.

Šta znaci sanjati automobil?

Sanjati automobil:

– kako se vozite u njemu -čeka vas uspeh, brzi napredak u radu ali i žestoke svađe
sa suradnicima
– vidjeti ga – čut ćete neke jako bitno i važne vijesti
– kako ga vozite – potrebno je da se još vise trudite
– da imate lijep i novi automobil  – sreća u ljubavi
– da je u kvaru – odložite svoje planove

Definicija I

automobil

term. motorno vozilo na dvije osovine i cetiri kotaca raznih tipova i oblika, namijenjeno prijevozu putnika i (rjedje) robe [povesti automobilom]; auto, samovoz

Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Automobil (samovoz) je motorno vozilo s karoserijom raznih oblika postavljenom na dvjema osovinama s cetirima kota?ima, a vecinom se koristi za prijevoz putnika. Osim sjedala za vozaca može imati najviše osam sjedala.

Razgovorno se u hrvatskom jeziku automobil najcešce nazivaauto, a vrlo rijetko se koristi (iako nije nepoznat oblik) i samovoz, što je doslovni prijevod tudjice “automobil”.

Razvoj današnjih automobila je poceo 1886. godine u Njemackoj. Prvi automobil je konstruirao i napravio Karl Benz, 3. srpnja 1886. u Mannheimu. Kratko nakon toga su i Gottlieb Daimler i Wilhelm Maybach u blizini Stuttgarta kao i Siegfried Marcus u Be?u proizveli svoje verzije automobila.

Prvu proizvodnju automobila na tekucoj traci poceo je Ford 1913.

Link Wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)