Sanjati autobus

horoscope guru

Kad sanjate autobus vi podsvijesno težite nekoj promjeni, promjeni mjesta stanovanja, maštate o odlasku na put, promjeni države. Sanjati autobus pokreće želje, a isto tako naglo ćete donijeti odluke u putovanju.

Sta znaci sanjati autobus?

Sanjati autobus:

– videti ga – morate mnogo vise truda uloziti
– sa puno putnika – problemi na radnom mestu
– da ste sami u njemu – izneverice vas prijatelji

Malo više energije i truda uloženog u posao donijelo bi vam potpuni uspjeh i zadovoljstvo.

Definicija I

autóbus

motorno vozilo za prijevoz veceg broja putnika u javnom prometu [ (uci) u autobus; voziti se autobusom]

Direktan link za pristup natuknici

Definicija II

Autobus je motorno putnicko vozilo koje služi za javni prijevoz veceg broja putnika u cestovnom prometu (obicno automobilom nazivamo vozilo koje prevozi do 8 putnika, a od 9 naviše takvo vozilo zovemo autobus). Prijelazni modeli izmdju automobila i autobusa su monovolumen i kombi ili mini-bus.Pojavljuju se sustavi tracni?kog vodjenja autobusa, koji na manjem prostoru i odvojeno od ostalog prometa omogucuju prometovanje autobusima. Time imaju i svoju posebnu tracnicku traku, te mogu doseci i do 100 km/h, i time prometovati nezavisno od ostalog cestovnog saobracaja. Tracncko vodjenje samo upravlja smjerom kretanja (skretanje). Od nekoliko proizvodjaca postoje dodatci (vodilice sa strane), koji se mogu ugraditi na neke modele, kako bi autobusi bili sposobni za tracnicko vodjenje.

Link Wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)