Sanjati alkohol

horoscope guru

Sanjate li alkohol bilo koje vrste,vrlo ste napeti i pod velikim stresom. Vrijeme je da napravite preokrete zivota. Vas zivot je usao u kolotecinu i samo vi ga mozete mijenjati.

Sto znaci sanjati alkohol? alkohol

U snu alkoholno pice piti sam: izneverice vas prijatelj; – piti u društvu: ocekuje vas veselje. Vidjeti alkohol – zdravlje i dug život. Piti alkohol – prijatelji ce vas iznevjeriti. Tociti alkohol – radostan dogadjaj je pred vama.Proliti na nekog alkohol – imat cete gubitak.

Definicija I

– zajednicki naziv za spojeve ugljikovodika s jednom ili više hidroksilnih skupina (derivati ugljikovodika); prema broju skupina OH dijele se na jedno-, dvo-, tro- i viševalentne, a prema položaju atoma C na koju su vezane skupine OH, mogu biti primarni, sekundarni i tercijarni-bezbojna, zapaljiva i hlapiva tekucina, pripada organskim spojevima koji sadrže hidroksilnu (OH) skupinu vezanu za ugljik ako taj nije lan aromatske jezgre- alkoholno pice, pice u kojem ima alkohola (rijec je o etilnom alkoholu, etanolu) (npr. vino, rakija, pivo) [piti alkohol; odreci se alkohola]

Definicija II

Alkoholno pice je pice koje sadrži etanol, koji je poznatiji pod imenom alkohol, iako je u kemiji etanol samo jedan od alkohola. Pica koja ne sadrže etanol se nazivaju bezalkoholna pica. Primjeri alkoholnih pica su: vino, pivo, rakija, medovina,…U vecini je država zabranjeno prodavati alkoholna pica osobama mladjima od zakonski odredjene dobi koja u Hrvatskoj iznosi 18 godina

Link wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)