Joseph Murphy – Kako vas vaš um iscjeljuje

horoscope guru

Unutar vas postoji iscjeljuća Prisutnost koja liječi svaku vrstu bolesti. Da bi se ta iscjeljujuća Prisutnost iskoristila, potrebno je poznavati Boga i način na koji On djeluje.Duhovno liječenje upućuje na cjelovitost, potpunost i sa­vršenstvo.

Znanost predstavlja poznavanje zakona i načela; ona predstavlja usklađeno i usustavljeno znanje.
Znanje o ovim iscjeljujućim načelima preuzeto je izravno iz Biblije. Sredstvo kojim smo razotkrili tajne i objavili skri­veno značenje Biblije, od Postanka do Otkrivenja, jest zna­nost o simbolima i znanost o hebrejskom pismu.
Biblija se bavi duhovnim i mentalnim zakonima. Ona iznosi činjenicu da su mnoge osobe poput Isusa, Mojsija,
Ilije, Pavla i drugih, bile stvarni ljudi koji su živjeli na Zemlji;međutim, oni također predstavljaju stanje uma u svakom odnas. Biblija je duhovni i psihološki udžbenik.
Proučavanjem i primjenom mentalnih zakona, vi možete pronaći put do zdravlja, sklada, mira i napretka; znanstvena
molitva iskustvo je Božje Prisutnosti.

Tri koraka u liječenju

Prvi korak: Mislite o Bogu kao o jedinoj Prisutnosti i jedi­noj Sili; Bog je univerzalan stvaralački Duh svugdje prisutan – živi svemogući Duh usađen u vašem vlastitom srcu. Raz­mišljajte nad nekim stvarima o Bogu za koje znate da su isti­nite; na primjer, kažite tiho: »On je beskrajna Inteligencija, apsolutna Dobrota, neizmjerna Snaga, neopisiva Ljepota, neograničena Ljubav, beskonačna Mudrost, On je svemo­guć«.

Drugi korak: Oprostite svakome; šaljite misli ispunjene ljubavlju čitavom svijetu. Recite: »Ja sada potpuno i slobod­
no opraštam svakome, i odlazim slobodan«. Dodajte iskreno iz srca: »Mislim to uistinu; to je istina«. Nemojte imati nikak­ve mentalne rezerve.

Treći korak: Tražite spokojno i s ljubavlju da neizmjerna iscjeljujuća Prisutnost Božja u vama sada iscijeli vaše tijelo, učini ga čistim, cjelovitim i savršenim. Kažite sami sebi: »Vjerujem u to; prihvaćam to; znam da se sada događa iscje­ljenje«. Zahvalite za vašu harmoniju i mir. »Bog u tebi sposoban je iscijeliti.«

Iz knjige Josepha Murphyja “Kako (do)biti ono što želite”»

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)