Vodič za ostvarenje želja – korak po korak

horoscope guru

Već dugo vremena govorim o manifestaciji želja. Namjera mi je da ljude učinim svjesnim neograničene moći koja im je data od trenutka kad su rodjeni i nadam se da mogu pomoći da probude svoj unutrašnji potencijal kako bi ponovo uspostavili svoju vezu sa izvorom kreacije.

Vjerujem da je uspjeh, sreća i zadovoljstvo u životu direktno proporcionalan nivou svjesnosti, prisustnosti. Cilj naših života je da se probudimo do najvišeg nivoa svjesnosti koji se ponekad zove prosvijetljenost. Naš jedini zadatak u životu je da povećavamo nivo svjesnosti kroz učenje, rad i život.

Najbrži način za ostvarenje bilo čega iz nevidljivog svijeta i njegovo otjelovljenje u stvarnom, fizičkom svijetu je kroz proučavanje Univerzalnih zakona. Trebali bismo učiti cijelo vrijeme, a ne samo ponekad.

Moramo shvatiti ove zakone i učiniti ih dijelom našeg svakodnevnog razmišljanja, učiniti ih dijelom nas samih. Kad se to dogodi, onda smo, zaista, prosvijetljeni. Tada više nema napora i život postaje lagani proces kreiranja, bez stresa.

Jednostavno zamolimo i to nam je dato, jednostavno damo a dobijemo više. Medjutim, to moramo shvatiti, jer nije dovoljno to samo znati. Znati i razumjeti su dvije različite stvari.

Razumijevanje dolazi iz svjesnog, a znanje iz super-svjesnog uma koji je povezan sa najvišom inteligencijom univerzuma. Da bi zaista znali ove zakone, moramo sebe stalno podsjecati na njih. Moramo ih studirati, misliti o njima sve dok ne postanu naša druga priroda. Tada ćemo doživjeti prosvjetljenost.

Primjetio sam da mnogi ljudi čitaju moje tekstove ali malo njih razumije kako da ih koriste , zato sam kreirao korak po korak vodič kako bih pomogao ljudima da iskoriste ove principe kako bi ostvarili sve što požele.

Prvi korak:

Definišite jasno vaše glavne ciljeve. Ako ne znate šta želite onda Vam Univerzum ne može pomoći. Izjavite jasno šta želite i budite što odredjeniji. Zapisivanje cilje u formi namjere uvijek pomaže
Primjer: ” Namjeravam zaraditi 20 000 mjesečno (u kojoj hoćete valuti)”, “namjeravam upoznati osobu svog života.” i sl.

Drugi korak:

Smisli dobru afirmaciju za svaki od svojih ciljeva. Afirmacija mora biti uvjerljiva i mora biti istinita. Korištenje emocionalnih riječi uvijek pomaže. Primjer “Biram da ostvarim 100 000 (uzmite koju hoćete valutu) SADA. Prihvatam to ili nešto bolje.” Korištenje riječi “biram” dodaje ekstra uvjerljivost afirmaciji nego kad bismo samo rekli “ostvariću 100 000”, onda nam naša podsvijest ne bi vjerovala.
Uvijek dodajte ono “prihvatam to ili nešto više” vašoj afirmaciji i bićete zapanjeni koliko je to “više”. Korištenjem riječi SADA , pokrećete moć kreacije, stvaranja , zato što je SADA jedino vrijeme koje postoji, i jedino vrijeme kad možete iskroistiti moć kreacije .SADA je jedino vrijeme za ostvarivanje tj. manifestaciju onoga što želimo, za čim težimo. Kad kažemo “SADA” onda iskazujemo istinu.

Nemojte se zafrkati pa reći “ali ja ne vidim tih 100 000?”. To što trenutno posjedujete je iluzija, a tih 100 000 vec posjedujete na energetskom nivou, tako da iskazujete istinu.

Treći korak:

Programirajte svoju podsvijest afirmacijama koje ste smislili. Jednom kad Vaša podsvijest prihvati afirmacije kao istinu, kreacija se dešava automatski. Vjerovatno ste čuli da Vaše konzistentne misli postaju Vaša realnost (ono o čemu mislimo najviše vremena je ono što dobijamo)

Afirmacije su jedan od najmoćnijih načina da ono što najviše želite pretvorite u konzistentnu misao. Da bi Vaš podsvjesni um što brže prihvatio afirmaciju kao istinu, morate ga strpljivo uvjeravati govoreći mu istinu opet i nanovo.Ovdje je jedna istina na koju se morate stalno podsjećati, svaki put kad izgovarate Vašu afirmaciju.
” Na višem (dubljem) nivou sam povezan sa najvišom inteligencijom univerzuma koja je stvorila i uvijek će stvarati cijeli fizički svijet. Zbog toga imam moć da kreiram sve što poželim u bilo koje vrijeme”.

Četvrti korak:

Praćenje vlastitih misli od momenta do momenta, koncentracija. Um uvijek ima tendenciju da misli negativno, to je priroda ljudskih bića, i to je rezultat evolucije.

Ključevi Manifestacije (Manifestations keys), odličan resurs za one koji žele da znaju više, materijal je na engelskom. Manifestations Keys

O autoru: Song Cheng Xiang je kreator “Quantum Mind Power”, audio programa, naučno dokazana brainwave tehnologija koja brzo i jednostavno otključava skrivene moći našeg podsvjesnog uma i prirodno privlači moć, blagostanje i uspjeh u naše živote.
Nauči više : Quantum Mind Power

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)

11 thoughts on “Vodič za ostvarenje želja – korak po korak

 • 29. travnja 2009. at 10:29 am
  Permalink

  ok je to…

 • 24. svibnja 2009. at 6:27 am
  Permalink

  glupost

 • 6. lipnja 2009. at 1:54 pm
  Permalink

  Jednom davno, dobro, ne baš tako davno na kraju srednje škole, dobio sam papirić sa porukom koja glasi: “Budućnost je pred onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova”, a mudra osoba mi je objasnila ovako: “tek kada budeš 100% siguran u ono što želiš, kada budeš u najsitniji detalj znao opisati i objasniti ono što hoćeš, ne samo da ćeš to dobiti, nego to već imaš!” – a to je se sve desilo prije nego što se znalo za “Tajnu”..
  Pozzz

 • 27. lipnja 2009. at 10:41 am
  Permalink

  Nedavno sam pročitala “Tajnu”i veoma me se dojmila.Kao da je njome zaokruženo sve ono što sam do sada čitala.Pokušavam reprogramirati svoje misli,nije lako,ali uporna sam.Vjerujem da ću uspjeti,vjerujem da ću ukrotiti svoj um,koji me stalno pokušava sabotirati.Bilo bi mi lakše kad bih imala podršku u svojoj okolini,tj.bar nekoga s kim bih o tome mogla razgovarati. Moji su svi tako…nepovjerljivi…najblaže rečeno.

 • 5. srpnja 2009. at 4:30 pm
  Permalink

  Draga moja,

  i kod mene je bilo isto. Da, lijepo je biti u kontaktu s sličnomišljenicima i razmjenjivati iskustva.
  Ukoliko želiš Renata, možeš me obavijestiti mail-om da se čitamo preko Yahoo messengera. Ćesto sam online pa ne bi bilo loše! 😉

 • 5. srpnja 2009. at 4:32 pm
  Permalink

  Poruka za Pažinku:

  Još pjevaš u crkvenom zboru? 😉

 • 9. svibnja 2010. at 6:20 pm
  Permalink

  procitala sam dzozef marfijevu knjigu moc podsvesti i uz nju mi je do sada dosta dobro islo, ovde sam procitala novi i uverljiviji nacin razmisljanja tako da jedino sto cu reci je hvala na ideji kako razmisljati pozitivno i ucinkovito…

 • 10. svibnja 2010. at 4:20 pm
  Permalink

  Ja mogu da tvrdim ono u sta sam se i sam uvjerio. A bese ovako;
  pozeleh jedno vece pljeskavicu,socnu ukusnu.. Njam. Voda mi je isla na usta tada. A tada sam imao oko 20,21god. I bi mi zabavno tako mastati kad god bih legao.
  Imao sam tada nekih 55Kg.
  Pazi sad! Firma u kojoj sam radio zahtevala je ubrzo da imam vozacku i odsluzen vojni rok.(malo mi bi glupo to sa vojskom,ali krenuh odatle).
  Prijavih se za regrutaciju,kad tamo na sistematskom pregledu otkrise mi ZACETAK upale levog plucnog krila(TBC) !
  Ostadoh u bolnici nekih 40 dana. Posto nisam odmarao u protekle 3god. to mi dodje kao odmor. Kao odmor,jer je tamo bilo 10-ak osoba mojih godina. E sad,kakve to veze ima sa pljeskavicom?
  Pa jeo sam ih svaki dan,kad pozelim,i sto pozelim donosili su mi. Usao sam tamo sa 54Kg,a nakon 2 meseca imao sam 63.
  A tamo sam na kratko imao dodir sa knjigom Dzozefa Marfija,ali vrlo kratko. Nastavice se..

 • 14. svibnja 2010. at 7:38 am
  Permalink

  Iskren da budem ja sam se vise desetina a mozda i stotina puta uverio da radi…. I to non stop, e sad ako razmisljate pozitivno onda vam ide kako valja a ako negativno onda nije bas ok ali se da lako resiti…. 🙂 Mada najbitnija je zahvalnost pre svega i onda sve ide savrseno…. Stalno se podsecajte saveta iz knjige jer se brzo zaboravljaju naravno jer nam drustvo plasira sasvim neku drugaciju pricu….. 🙂
  Da ne duzim, gledao sam film 20ak puta :)) Ako neko ima neko pitanje, mislim da bih mogao da pomognem savetom :))

 • 15. svibnja 2010. at 7:18 am
  Permalink

  jednostavno receno odkada sam procitala knjigu TAJNA ja disem punim plucima.Probudila sam se iz dugogodisnjeg sna.Sada sam druga osoba koja verujte mi.

 • 28. lipnja 2010. at 1:26 pm
  Permalink

  Znam,da je ovo moguce znam.Ali kada god u sebi potvrdim svoju zelju (zelju za clana moje obitelji) u podsvijesti mi nesto govori da nije tako.Bojim se.

Comments are closed.