Tri ključa stvaranja sudbine

horoscope guru

Sve su moć i presudno važne za stvaranje dinamične sudbine, ali tri temeljne sastavnice svoje prirode nikada ne biste smjeli previđati. Štoviše, toliko su važne da biste ih trebali razmatrati svaki dan – pa čak i svakih sat vremena ili češće! Sljedeći savjeti pomoći će vam primjenjivati ih u najvećoj mogućoj mjeri. U sklopu rutine uvijek imajte na umu tri presudno važna ključa stvaranja sudbine: svijest, energiju i namjeru.

Vaša svijest stvara vašu stvarnost pa morate biti pozorni i prepuštati se samo pozitivnim mislima. Rješenje je razvijanje istinskog znanja o smjeru vlastitog mentalnog žarišta. Ako ste usredotočeni na vrijednost i radost svojega života, ta će se iskustva razvijati razmjerno pozornosti koju im posvećujete.

Upamtite sljedeće smjernice kako biste ostali na pravom putu:

• Po pitanju svijesti ne budite zombi. Uvidite o čemu razmišljate i kako će to utjecati na vašu budućnost. Samo vi možete upravljati sadržajem svoje svijesti.

• Podsjećajte se na svoje mogućnosti po pitanju svijesti. Nipošto nemojte opsesivno razmišljati o onome što nije u redu. Umjesto toga usredotočite se na ono što može biti u redu i utvrdite samo tu predodžbu.

• U srcu i umu uvijek održavajte pozitivnu predodžbu samoga sebe. Kad god se okomite na samoga sebe, sjetite se svoje nove, pozitivne samopredodžbe i samoodređenja utemeljenog na ljubavi.

• Nikada nemojte biti više usredotočeni na ono što vam nedostaje nego na ono što imate. Neka vam uvijek bude najvažnije potvrđivati vlastite vrline i sve dobro što posjedujete. Na taj način nastavljate očitovati više obilja u budućnosti.

• Razmišljajte o svojim mogućnostima! Stvorite uzbudljive predodžbe sreće i uspjeha u sebi i u svojoj budućnosti. Sjetite se tih predodžbi nekoliko puta dnevno. Neka budu vedre, jasne i bliske; usredotočite se na njih i duboko dišite, osjećajući radost i uzbuđenje. Na taj ćete način u svojim živčanim putevima potaknuti vrlo stvarne reakcije, stvaranje neuropeptida i svjesna očekivanja.

• Razmatrajte svoja očekivanja. Svaku pesimističnu misao pretvorite u optimističan zaključak o budućim mogućnostima.
Sjetite se da je svijet prepun beskrajnih mogućnosti. Očekujte najbolje i s vremenom ćete to i dobiti!

Energiju neprestano odašiljete i primate. Sve što vam se dogodi jest vrać anje onoga što odašiljete u svakom trenutku. Vaše misli, vjerovanja i emocije čak i u ovom trenutku odašilju vrlo jasne signale o tome tko jeste i što ste voljni prihvatiti u svojemu životu. Ako želite privući uspješne situacije i ljude koji će vam pomoći u njihovu stvaranju, vaša rezonancija mora vibrirati zdravim vjerovanjima, pozitivnim mislima i istinski radosnim emocijama.

• Uvijek budite svjesni da neprestano stvarate energiju.
Energiju stvarate čak i ako toga niste svjesni. Stoga se što češće upuštajte u misli i vjerovanja koja će stvoriti pozitivne i privlačne vibracije.

• Uvijek birajte podupiranje i poticanje samoga sebe te vjeru u sebe.
Energija samopouzdanja započinje samopoštovanjem. Ako svojim mislima i postupcima omalovažavate samoga sebe, pozivate svijet da čini isto. Uspjeh nikada ne odjekuje u skladu sa stavom sumnje u sebe pa stoga svaki dan afirmirajte svoju vjeru u sebe.

• Birajte optimizam!
Pesimističan svjetonazor nema nikakvu energetsku vrijednost. Što god se događalo oko vas, vi možete gledati dalje od problema i otvoriti se za primanje rješenja. Razmišljajte o tome kako situacija može biti bolja, a potom djelujte u tom smjeru.

• Otkrijte svoju istinsku svrhu.
Sjetite se da je dio vaše misije povezivanje s vlastitim duhom pa doznajte više o tome tko ste i zašto ste ovdje. A kad ustanovite, uvažavajte to!

• Ostanite u sadašnjem trenutku! Energetski gledano, vaše uporište moć i jest sadašnji trenutak. Sjetite se da svaka nova sekunda nudi novu mogućnost promjene svijesti i energetske vibracije. Čak i ako ste prije minutu bili ispunjeni negativnošću, sada možete izabrati drukčiju vibraciju. Oprostite si i odustanite od prošlosti. Primjenjujte moć sadašnjeg trenutka kako biste stvorili čudesno lijepu budućnost.

• Živite u ljubavi i dubokoj zahvalnosti. To su najprivlačnije energije koje možete odašiljati. Šaljite ljubav ljudima koji vas okružuju i projektima kojima se bavite. Živite sa zahvalnošću za sve što imate i za sve što jeste. Vaša namjera uvažavanja i zahvalnosti privlači još više onoga za što ćete biti zahvalni.

Vaše namjere usmjeravaju vašu energiju i svijest te kao takve stvaraju žarište vaših životnih ciljeva. Istinski uspjeh proizlazi iz čiste motivacije, nikada iz straha. Ako ostvarenju svojih ciljeva težite zbog poboljšavanja svrhovitog i radosnog života, svojim ćete namjerama potaknuti velikodušan Univerzum da vam pomogne na sve moguće načine.

• Svoje ciljeve nipošto ne određujte kao jedini izvor svoje sreće, vrijednosti ili određenja. To neizostavno stvara nestrpljivost i očaj – vrlo škodljive energije koje će onemogućiti ostvarenje vaših snova.

• Ozbiljno razmotrite svoje namjere – vezane uz profesionalne ciljeve i uz svakidašnje aktivnosti. Razmislite o tome zašto radite to što radite, a potom se zapitajte je li svaka namjera č ista ili je utemeljena na strahu. Ako je utemeljena na strahu, promijenite djelovanje ili razlog zbog kojega djelujete.

• Pazite da vaše namjere nisu suprotstavljene. Ako želite uspjeti u nečemu osobitom, morate biti sigurni da to doista želite. Također znajte da to zaslužujete i vjerujte da je izvedivo. Svoju narudžbu Univerzumu nemojte poništavati suprotnim sumnjama i vjerovanjima.

• Odustanite od svake emocionalne vezanosti uz svoje ciljeve. Odustanite od potrebitosti, nestrpljivosti i očaja; budite strpljivi, ali ustrajni. Pronađite zadovoljstvo u procesu i naposljetku ćete opaziti istinsku vrijednost.

• Svaki dan živite sa svjesnom namjerom. Namjeravajte živjeti radosno! Bez obzira na to obavljate li kakav uobičajeni zadatak ili ste zaokupljeni ostvarenjem svojih snova, činite to s čistom namjerom. Težite vrijednosti, miru, ljubavi i zahvalnosti.

• Svaki dan utvrđujte namjeru povezivanja sa svojim izvorom ljubavi, s Univerzalnom Inteligencijom, sa suosjećajnim Božjim srcem. Što tu živu svrhu više uvodite u svoj svakidašnji život, to će vaša energija biti bolje usklađena s neiscrpnim poljem svih mogućnosti.

Iz knjige “Kvantni uspjeh”

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)