Kontrola misli – Kako da postanete gospodar svog života

horoscope guru

Univerzum je mentalne prirode, sačinjen od inteligentne energije.
Svaka misao koju mislite stvara vaš doživljaj stvarnosti. Svaka misao koju mislite, kao kamen bačen u vodu, stvara talase koji se šire nadaleko i naširoko. Ovi talasi pokupe sve što je slično toj misli i to vam vrate nazad umnoženo mnogo puta.

Osjećanja daju energiju i moć mislima. Intenzitet osjećanja odredjuje veličinu talasa koje vaše misli stvaraju. Intenzitet osjećanja odredjuje koliko će se brzo vaše misli manifestovati kao vaša životna iskustva.

Misli ljubavi, radosti, mira, zdravlja i izobilja stvaraju iskustva dobrobiti. Misli i osjećanja neimaštine, brige, uzrujanja, bolesti, patnje i odvojenosti od Izvora svih blagoslova stvaraju još više iskustava sličnih takvim mislima.

Misli ne funkcionišu izolovane jedne od drugih, već su ojačanje ili oslabljene drugim mislima. Misli koje su u sukobu donekle neutrališu jedne druge i one snažnije se manifestuju u vašem životu. Nije bitno da li se misli koje mislite odnose na vas ili na nekog drugog. Svaka misao koju mislite proizvodi srodne plodove u vašem životu. Da bi iskusili izobilje, držite se misli i osjećanja izobilja, podsjećajući se da se Izvor svog izobilja nalazi unutar vas i da će vaše misli i osjećanja izobilja da vas upute ka onome što treba da uradite da bi iskusli sve izobilje koje želite u vašem životu.

Ako mislite na jedan način o sebi, a na drugi o nekom drugom – dobar, loš, ispravan, pogrešan, lijep, ružan, pametan, glupav, lud ili bilo šta drugo – vi ćete manifestovati u svom životu šta god je u skladu sa vašim snažnijim mislima i osjećanjima.

Vježbajte se da ispunite svoju svijest mislima, kako o sebi tako i o svima drugima- života punog ljubavi, mira, svjetlosti, radosti, zdravlja, izobilja, mudrosti i svijesti jednog vječnog Životnog inteligentnog duha koji sve prožima i kroz sve se izražava.
Nije bitno da li misli koje mislite proizilaze iz vaše svijesti ili ste ih usvojili slušanjem vijesti, gledanjem filmova, čitanjem knjiga ili razgovorima sa drugim ljudima. Kada slušate vijesti koje ulivaju strahove pričama o raznim katastrofama, i gledate filmove pune životnih drama, haosa i ratovanja, onda vi programirate ove ideje u svoju svijest kao da želite da ih iskusite u svom životu. Umjesto njih, okružite se mislima, snimcima, ljudima, knjigama koje vas inspirišu, koje vam daju osjećaj mira, ljubavi, radosti, izobilja i koje doprinose da se osjećate bezbjedni, zaštićeni, voljeni, lijepi i zdravi.

O čemu god mislite, to jačate u svom životu. Ako vi niste u kontroli vaših misli, neko drugi će da bude. Ko god kontroliše vaše misli, kontroliše vaš život. Vi razvijate kontrolu nad svojim mislima, tako što svejsno izaberete šta ćete da mislite i da osjećaet.

Knjige i snimci koji vas inspirišu su sredstva koja mogu puno da vam pomognu, ali onda treba da idete korak dalje…
Izaberete misao koja vas inspiriše i jača i ponavljate je tiho sebi tokom cijelog dana. Ispunite svijest mislima i osjećanjima koje želite da ojačate, iskusite, doživite u svom životu. Ta misao može da bude “Bog” ili šta god vama predstavlja Izvor svih blagoslova, znajući da se taj Izvor nalazi unutar vas, da je on život koji pokreće vaše tijelo, inteligencija vaših misli, moć kroz koju možete bilo šta da ostvarite. Dajte život toj misli osjećajući što življe da možete sve što ona vama predstavlja. Što vidljive zamislite i što življe osjetite taj osjećaj stvarnosti te misli, to će ona brže da se manifestuje u vašem iskustvu.

Možete da ponavljate rečenicu kao na primjer: “Ja sada prihvatam i izražavam potpunost Moćnog prisustva Boga.” zamišljajući i osjećajući da se sva ljubav, svjetlost, moć, izobilje i sve dobrobiti Izvora svih blagoslova izražavaju kroz vas i vaš život.

Prije nego što iskusite bilo kakav blagoslov u svom životu vi morate prvo da ga usvojite u svojim mislima i osjećanjima. Kada postanete gospodari svojih misli i osjećanja vi otvarate vrata beskonačnoj slobodi.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)