ŽELJA JE MOLITVA

horoscope guru

ŽELJA JESTE MOLITVA

U svakome od nas postoji izražena želja za dobrim zdravljem, srećom, sigumošću, duševnim mirom, potvrđivanjem sopstvene ličnosti ali mnogima ne polazi za rukom da ostvare opipljive rezultate. Nedavno mi se poverio jedan fakultetski profesor: “Kada bih uspeo da promenim svoje mentalne obrasce i svoj emocionalni život usmerim novim stazama, zacelo bih se oslobodio čira na želucu. Medutim, ne posedujem znanja da to učinim, ne raspolažem odgovarajućom tehnikom. Duh mi luta od jednog problema do drugog i osećam se poraženim, osujećenim i nesrećnim”. Profesor je sebi sigurno želeo savršeno zdravlje, bilo mu je potrebno i znanje o načinu delovanja Ijudskog uma, uz pomoć kojeg će želju i da ostvari. Posegavši za metodima isceljenja opisanim u ovoj knjizi, potpuno se oporavio i postao celovita ličnost.

JEDAN JE UM ZAJEDNIČKI SVIM LJUDIMA
NA SVETU (Emerson)
Čudotvorne sile podsvesti postojale su i pre nego što smo se svi mi rodili, pre bilo kakve vere, čak i pre nastanka sveta. Večne istine i principi prethode svim religijama. Polazeći upravo Moć podsvesti 11 od takvog stava pokušaću, u poglavljima koja slede, da vam ukažem na put ovladavanja tajanstvenom, blistavom silom promene koja će izlečiti sve mentalne i fizičke rane, uništiti strah, ukinuti siromaštvo, neuspeh, bedu i osujećenost. Potrebno je samo da se duhovno i emocionalno sjedinite sa sopstvenim pozitivnim željama, stvaralačka sila vaše podsvesti odmah će stupiti u akciju. Nemojte oklevati, počnite odmah, sada, neka se i u vašem životu događaju čuda! Budite uporni, ne odustajte, trudite se sve dok konačno ne svane zora i sve senke zauvek nestanu! 12 Džozef Marfi

Josef Murphy – Moć podsvijesti

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)