10 pitanja koja biste trebali postaviti sebi

horoscope guru

Budi sve ono što možeš biti, ali to ne važi samo za vojnike. Možda se osjećate prilično zadovoljni svojim životom, ali kad ponekad nastanu problemi teško je misliti na bilo šta drugo osim na njih.

Svi smo se dakako suočavali sa problemima, ali nas oni ne bi trebali previše ometati ili čak sprečavati da postanemo ono što stvarno  želimo biti. Očekvanja iz djetinjstva bi trebala da nastave da žive u nama i u kasnijim razdobljima života. Kažu da se stari pas ne može naučiti novim trikovima.. ili može?

1. Što zapravo želim?
Pitanje svih vremena. Toliko je stvari koje želite učiniti sa svojim životom , a tako malo vremena da se gotovo ništa ne može stići u jednom danu. Pronađite nešto u čemu ste dobri i što vam može pomoći da napravite mali iskorak prema poboljšanju. Ovdje je ključno znati da se marljivst isplati.

2. Trebam li se stvarno promijeniti ?
Današnje generacije mladih ljudi su preuzeli na sebe jednu novu razinu redefiniranja “sebe”. Ta vojska tinejdžera nas uče da sada postoje daleko gore stvari koje im se mogu desiti, osim akni ili možda promiskuiteta. Kako se ovo uklapa u vaš životni stil?

3. Što je svijetla strana svega ovoga?
Sa svim tim silnim dogadjanjima oko nas, čini se da nema ni mjesta priči o svjetlu na kraju tunela. Još uvijek mislimo da je to svjetlo nešto pozitivno pa mu ne posvećujemo previše pozornosti. A ako je to, ipak, neki vlak na kraju tunela, trebalo bi na njega uskočiti i vidjeti oko čega se svijet vrti!

4. Jesam li zadovoljan onim što radim?
Uvijek postoji jednostavan način i pravi put kada je u pitanju odlučivanje o tome što ide uz koje cipele ili torbicu, košulju, a šta ne. Nije potrebno biti genije da sebe vidiš kao nekog jedinstvenog, inače bismo svi bili jednaki u svemu što radimo. Raznolikost donosi mnogo zanimljivih i uzbudljivih pitanja s kojima bi trebalo eksperimentirati.

5. Jesam li učinio dovoljno za sebe?
Jeste li , ili postoji nešto još što želite učiniti? Nezadovoljstva u bilo kojem pogledu mogu biti opasna u velikim dozama, ali u malim količinama biti ćete u mogućnosti vidjeti i raditi stvari koje nikada ne biste mogli ni zamisliti!

6. Jesam li sretan(a) s onim gdje sam danas?
To je nepravedno pitanje pa neka takav bude i odgovor! Voliš biti dobra i draga mama ili tata svojoj djeci, onda to stavi na višu razinu ! Vaša djeca će vas voljeti zauvijek . Isto vrijedi i u svakodnevnom životu!

7. Jesam li privlačan/na suprotnom spolu?
Bilo da se radi o dovodjenju u fizičku formu, promjeni načina odijevanja ili frizure, ili čak stava prema drugim ljudima, uvijek imajte na umu da je sve to za vašu vlastitu korist.

8. Koliko bih trebao imati?
U ovom slučaju se ne misli koliko je stvari previše ili premalo, već više o tome koliko nam stvarno one trebaju. Voljeli bismo imati puno novaca, nema sumnje u to, ali pitanje je koliko smo voljni i spremni raditi na tome?

9. Što me motivira?
Što vas motivira? To je odgovor koji morate sami otkriti . Ima toliko stvari koje mogu učiniti ljude sretnima, ali izabrati jednu od njih je najteži dio. Nije to kao dobiti porciju svoje omiljene hrane u bifeu i gotovo. Morate je kušati djelić po djelić.

10. U čemu stvarno uživam?
Dakle, u čemu zaista uživate? Možda je to nešto što ste oduvijek željeli biti, ali ste shvatili da je previše teško za postići pa ste odustali prije nego što ste ga i započeli. Zapamtite uvijek da samounapredjenje nije samo fizička ili filozofska promjena koju morate proći, nego to trebate stvarno da želite.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)