Što je sudbina a što slobodna volja?

horoscope guru

Sudbina

Što je sudbina a što slobodna volja?

Da bismo objasnili ove pojmove treba razumjeti najprije što je sudbina. Uobičajeni je stav zapadnog svijeta da mi kontroliramo svoj ​​život i da je sve što nam se događa posljedica našeg izbora. S druge strane, uobičajeni je stav istočnog svijeta da sve što nam se događa nije pod našom kontrolom i da smo svi mi samo puke marionete u predodređenim događanjima.

Međutim, ni jedno od ovih gledišta nije u potpunosti točno. Prema duhovnoj znanosti u današnje vrijeme u prosjeku 65% našeg života rukovođeno je sudbinom a 35% slobodnom voljom. Ipak, možemo da nadvladamo ovih 65% sudbinskog dijela koristeći 35% slobodne volje ako obavljamo ispravnu duhovnu praksu.Sudbinu čine događaji u životu koji nisu pod našom kontrolom. Slobodna volja je onaj dio našeg života na koji možemo utjecati.

Primjer akcije slobodne volje: primjer osobe koja u pijanom stanju vozi neispravan auto. Ta osoba odluči da vozi auto strmim planinskim putem ne poštujući ograničenje brzine. Gubi kontrolu nad vozilom, sklizne s puta i surva se niz liticu. Da li je ta nesreća prouzročena sudbinom ili slobodnom voljom? Slobodnom voljom jer je osoba mogla odlučiti da ne vozi u pijanom stanju. Također, bila je u mogućnosti održavati auto u ispravnom stanju i da za vrijeme vožnje poštuje ograničenje brzine.

Primjer sudbinskog događaja: sada ćemo da vidimo kako bi ista osoba doživjela prometnu nesreću u slučaju sudbinskog događaja. Osoba ne pije, vozi pažljivo svoj ​​auto koji redovito održava u ispravnom stanju niz isti planinski put poštujući ograničenje brzine. Iznenada, dio puta se ruši zbog odrona i dogodi se nesreća. U tom slučaju osoba nije uopće imala kontrolu nad odronom koji se desio pa to predstavlja sudbinski događaj .

Sudbina je duhovne prirode i može se nadvlada jedino uz pomoć duhovnog lijeka a to je duhovna praksa . Zavisno od jačine sudbine odgovarajući nivoi duhovne prakse neophodni su za nadvladavanje sudbine. Intenzivna duhovna praksa u smislu kvantiteta značila bi 12-14 sati duhovne prakse dnevno. U smislu kvalitete to bi značilo da osoba radi sve dnevne aktivnosti kao služenje Bogu s puno želje i prvenstveno s ciljem spoznaje Boga. Umjerena duhovna praksa u smislu kvantiteta značila bi 4-5 sati duhovne prakse dnevno . U smislu kvalitete to bi značilo da osoba radi veći dio svojih dnevnih aktivnosti kao služenje Bogu .

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)