Proricanje pomoću vode i papira

horoscope guru

proricanje

 

Proricanje – Napišu se trinaest pitanja na trinaest jednakih komadića papira. Onda se ti komadići papira preliju hladnom vodom i koji prvi komadić papira ispliva uzima se za gatanje, to jest na to pitanje će odgovor biti povoljan.

Uzmu se tri kamenčića: okrugli, trouglasti i četvrtasti. Lavor vode se stavi u pravcu istoka i koncentrira se na pitanje. U pravilnim razmacima bace se sva tri kamenčića u vodu. Poslije svakog bacanja broje se valovi. Na kraju trećeg bacanja ti valovi se zbroje, pa ako je njihov zbroj neparan odgovor je potvrdan DA.

Ako želite da saznate ime budućeg mladića ili djevojke treba da uradite sljedeće: ispišite onoliko imena koliko vam padne na pamet, zatim svako na zasebnom komadiću papira. Zatim se svi komadići papira zgužvaju u jednu lopticu i puste sa visine od metar-dva da padnu u lavor pun hladne vode. Prvi komadić papira koji se razvije iz zajedničke loptice i ispliva na površinu, nosi ime buduće osobe u vašem životu.

Sudbina je kao oblak koji stalno lebdi nad našim životom. Ona utiče na događaje u našem životu, na odluke koje donosimo, sa kim provodimo život. Svi glavni događaji u životu kao što su rođenje, brak, ozbiljne bolesti, nesreće i smrt su sudbinski predodređene. Sudbina je stvarni duhovni uzrok problema u našem životu, a njen uticaj može biti poništen samo obavljanjem duhovne prakse.Prema duhovnoj nauci, u današnje vreme, u proseku 65% našeg života rukovođeno je sudbinom, a 35% slobodnom voljom. Ipak, možemo da nadvladamo ovih 65% sudbinskog dela, koristeći 35% slobodne volje, ako obavljamo ispravnu duhovnu praksu.Sudbinu čine događaji u životu koji nisu pod našom kontrolom. Slobodna volja je onaj deo našeg života na koji možemo  da utičemo.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)