Karta putovanja duše

horoscope guru

karta putovanja duse

 Postoji dva načina da proniknemo u prošle živote: prvi je regresija, kada se na  poseban način osoba uvodi u sjećanje na prethodne živote. Duša se tada  ponovno sreće sa davno zaboravljenim događajima. Drugi način je karmička  astrologija, gdje na temelju pozicije planeta u trenutku rođenja možemo  vidjeti odakle je duša došla, gdje je živjela, što je radila u prethodnom životu,  odnosno kakvu je karmu donijela i zbog kakvih dijela. Na taj način dobivamo  kartu putovanja duše, bez koje ne možemo riješiti problem.

 Kad sagledamo zbog čega nam se dešavaju određene situacije, s obzirom da  ništa nije slučajno, postavlja se pitanje koliko možemo utjecati na našu  stvarnost.Odgovor je, naravno, da što više znamo, više možemo je mijenjamo.Neznanje je naš najveći neprijatelj. Istina je da postoje i momenti kada situacija ne može se popraviti, kada nemamo rješenje za neki problem, već moramo ga prihvatimo i da s tim živimo. To se događa u slučaju fiksne karme, koju nije moguće mijenjati.

Poznato je da se loša karma uglavnom pravi kroz odnose.

Jedan mladić je konstantno imao problem da održi vezu. Imao je retrogradni Uran u 12. kući (dug iz prošlog života) u opoziciji s Venerom (ljubav, brak). Sve djevojke bi ga ostavljale maksimalno poslije godinu dana, iako se nije pojavio neki veliki problem. Jednostavno bi nestale iz njegovog života. Bio je vrlo zabrinut, jer nikako nije mogao stupiti u brak i zasnuje obitelj. Odgovor nije bio tako kompliciran. Koja se planeta nalazi u njegovoj 12. kući, jer ona opisuje njegov prošli život. Tu se nalazi Uran, što ukazuje da je bio muško i veliki avanturista. Najviše je volio slobodu, i nikakvo vezivanje (Uran) nije dolazilo u obzir. Kad bi se desilo da neka djevojka želi ozbiljniju vezu ili brak s njim, jednostavno bi nestao. One bi se našle u velikoj neodumici, jer nisu mogle objasniti njegov postupak. Cijela ova slika vidi se iz opozicije Urana (raskid) i Venere (ljubav) što ukazuje da je gotovo sve svoje tadašnje partnerice napuštao. S obzirom da je njegova Venera retrogradna, te partnerice se u ovaj život vraćaju kao djevojke koje sada njega napuštaju na identičan način kao i on njih nekada. Tako ovaj aspekt opisuje uzrok i posljedicu onoga što mu se dešavalo u ovom životu.

Kad se situacija rastumači na taj način osoba shvaća zbog čega mora proći kroz neke situacije. Tako lakše prihvatiti ono što se događa, ali i dobiva mogućnost da promijeni životni tijek i ipak poboljšati svoju situaciju. Dakle, ne mora sve uvijek i do kraja biti problematično ako znamo na koji način možemo promijeniti stvari.

U Indiskoj astrologiji postoje takozvane “remedijalne mjere” koje se daju u ovakvim slučajevima da bi se ublažio ili poništio dug koji se nosi iz ranijeg života. Obično se daju trostruke remedialne mjere kroz post, molitvu i nošenje određenog dragog kamena. U nekim slučajevima potrebno je uraditi određene rituale koji imaju još snažniji utjecaj na karmičko čišćenje. Nakon svega toga osoba se oporavlja i pročišćena od loše karme nastavlja život mnogo uspješnije nego prije toga. Ako poznajemo prirodu problema i njegov uzrok, veća je šansa da nađemo rješenje i poboljšamo kvalitetu života.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)