KAKO Ćete Znati Koja Je Vaša planeta vodilja

horoscope guru

 

planeta

Astronumerologija ukazuje na odnos između planeta i brojeva; bolje razumijevanje njihove veze upućuje na ulogu (osnovnog) broja kroz utjecaj kozmičkih energija na život pojedinca ili na njegovu sudbinu.

Ova metoda predvidjanja, otkriva u kojem smjeru treba usmjeravamo svoju pažnju prema određenim izvorima energije koji donose duševni mir, osobno zadovoljstvo, sigurnost i uspjeh. Metoda se svodi na utvrđivanje “vladajuće planete”, pod čijim utjecajem se nalazimo u razdoblju od godinu dana. Naime, svake godine se nalazimo pod jačim uplivom ili utjecajem jedne od planeta. Generalno ljudi u različitim razdobljima svog života daju prednost određenim ciljevima, kao “prioritetima”; zatim ne funkcioniramo svake godine ili u različitim razdobljima na isti način u psiho-fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom smislu. U pokušaju da sakupimo različite informacije koje potencijalno imaju poučno značenje, metoda za izračunavanje “vladajuće planete” – ukazuje na bitne karakteristike određene planete koja će obilježiti naredni period.
Svaka planeta povezana sa određenim brojem, po osnovnom numerološkom principu.

Vladajuca planeta I BROJ

Sunce 1
Mjesec 2
Venera 3
Saturn 4
Mars / Pluton 5
Jupiter 6
Merkur 7
Uran 8
Neptun 9

Princip izračunavanja vladajuće planete:
Potrebno je da Vašim sadašnjim godinama (broj), dodati broj godina koje ćete imati naredne godine. Na kraju, ukupan zbroj treba da svodi na prost broj. Npr.: Osoba sada ima 28 godina, zbrojite broj 28 (sadašnje godine), s brojem 29 (naredna godina), ukupan zbroj iznosi 57; zatim svedite zbroj na prost broj (5 + 7 = 12; a zatim 1 + 2 = 3) . Dakle, dobivamo da je vladajući broj je 3, a vladajuca planeta je Venera.

SUNCE (1)
Ponovo se vracate u dobru psiho-fizičku formu, jaca Vase samopouzdanje i volja. Moguce je da cete ostvariti profesionalno napredovanje ili unapredjenje, kao i pronalazenje pravih vrijednosti u privatnom zivotu. Na život i svijet oko sebe, gledacete drugacijim ocima sa vise optimizma i radosnim ili mladalackim duhom. Pokazaćete energicnu ulogu u razlicitim situacijama ili vecu sklonost odlucnim akcijama, bicete u stanju pokrenuti inicijativu na razlicitim stranama. Za nekog cijela godina moze biti obilježena i brojnim avanturama ili raznovrsnim interesima. Ovo je period koji obogacuje Vase zivotno iskustvo. Bavicemo se novim ili razlicitim hobijima koji ce Vam donijeti zadovoljstvo. U sredjivanju kuce i prostora stanovanja, kao iu odijevanju prijace Vam suncane boje: zuta, zlatna, koralna, crvena ili narandzasta boja. Tijekom naradne godine, nedalja je Vas srecan dan. Mjesta koja Vam pogoduju za putovanje, odmor ili posjet su vezana za Francusku, Ameriku i Kopaonik.

MJESEC (2)
Vase osnovno zanimanje predstavljaju obitelj, dom i odnos sa najblizima. Prijace Vam da sto vise vremena provodite u kuci ili uz one koje volite. Mozda cete prosiriti svoju porodicu novim članom, bilo rođenjem ili vencanjem. Emotivna secanja ce cesto navirati kroz Vase razmisljanje, a sentimentalnost predstavlja Vasu glavnu karakteristiku. Mozda ce neki dogadjaj ostaviti bitan trag ili ce netko ozlijediti Vasa osjecanja, ali ne smijete sebi dozvoliti da zapadate u depresiju. Pokazaćete pojacano zanimanje za posjete izlozbama, muzejima i kazalištu, kao i za druge kulturne sadrzaje. Uzivacete u dugim i romanticnim setnjama, narocito uz rijeku, privlačit Vas mjesta koja su okruzena vodom. Susreti s bliskim prijateljima ce Vas ispunjavati pozitivnom energijom. U opremanju kuće i prostora stanovanja, kao iu odijevanju prijace Vam tirkizna boja, zatim srebrnasta, zlatkastim i boja slonovace. Tijekom naradne godine, ponedjeljak je Vas srecan dan. Mjesta koja Vam pogoduju za putovanje, odmor ili posjet su vezana za sjeverni dio Europe, Nizozemska ili Vase mjesto rođenja.

VENERA (3)
Vasu osnovnu preokupaciju predstavlja ljubav ili ostvarenje kroz zajednicki i partnerski odnos. Pod utjecajem Venere pozelece ponovno “ozivite svoj ljubavni zivot”, bilo sa starim ili novim partnerom.
Prijace Vam razmjena osecanja i njeznosti. Potrebno je voditi aktivan društveni život, kao i da prosirite krug prijatelja ili poznanika. Oseticete pojacanu potrebu za raznim umjetničkim interesima i duhovnim sadrzajima. Obogatite svoje saznanje i prosirite saznajne vidike, kroz umjetničko izražavanje ili stvaralastvo. Mozete da uzivate u raznim vidovima ljepote, glazbenom nadahnuću i modi; zatim u prirodi, pejzazima, cvecu i ljudima koji Vas okružuju. Zivotni standard ce Vam se znacajno popraviti, cesto cete kombinirati poslovni uspjeh i osobno zadovoljstvo. U opremanju kuće i prostora stanovanja, kao iu odijevanju prijace Vam bakreni tonovi, roze nijanse i kraljevsko plava boja. Tijekom naradne godine, petak je Vas srecan dan. Mjesta koja Vam pogoduju za putovanje, odmor ili posjet su vezana za Irsku, Kinu, Japan ili za dijelove Australije.

SATURN (4)
U narednom periodu posebnu pažnju posvetit poslovnim prilikama i potrebi promijeniti dosadanje standarde. Vase zdravstveno stanje i psiho-fizicka kondicija se nalaze na pozitivnom nivou mogucnosti. Najvecu satisfakciju Vam donosi dobro obavljeni posao i afirmacija u krugu suradnika. U odnosu prema drugima ponasat se suvise ozbiljno, savjesno i odgovorno. Medjutim, financijski uspon ce biti dosta spor i zahtevace maksimalno zalaganje. Moguci su cesci, veci ili neplanirani troskovi. U narednom periodu prirodu i njenu ljepotu cete dozivljavati na novi nacin; posebno ce Vam prijati kampiranje, izleti u prirodi ili uzgajanje bilja i cvijeća. Ponekad treba bolje da se prilagodite suvremenijim idejama. Postoji mogucnost za bracnu vezu ili za prinovu u obitelji. U opremanju kuće i prostora stanovanja, kao iu odijevanju prijace Vam boje zemlje: braon tonovi, zelenkasta, tamnosmedja, tamnoplava i siva boja. Tijekom naradne godine, utorak je Vas srecan dan. Mjesta koja Vam pogoduju za putovanje, odmor ili posjet su vezana za dijelove Meksika i Novog Zelanda, zatim Grcka i Makedonija.

MARS / PLUTON (5)
U narednom razdoblju posebno do izražaja dolazi Vas takmicarski duh i dobra psiho-fizicka kondicija. Pokazaćete interesovanje za odrazvanje dobre forme, u tom smislu posebno ce Vam prijati neka sportska aktivnost i relaksacija. Vazno je da pravilno usmjeravate svoju energiju i da kontrolirate snagu temperamenta, izbjegavajte zaoštrene situacije i pokazite vise smisla za toleranciju ili prastanje. Podsticite kod sebe vedar ton, smisao za humor i druzenje. Ovo je period koji pruza mogucnost da iskristalise svoje misljenje; zatim da jasno odredite stavove i izraziti svoje simpatije ili antipatije prema razlicitim situacijama i osobama iz svog okruzenja. Vazno je da ostvarite svoje ciljeve, ali morate imati i smisao za diplomatsko izrazavanje ili za usvajanjem raznih kompromisa. U opremanju kuće i prostora stanovanja, kao iu odijevanju prijace Vam sve zarke boje dana, zatim crna i crvena boja. Tijekom naradne godine, cetvrtak je Vas srecan dan. Mjesta koja Vam pogoduju za putovanje, odmor ili posjet su vezana za planinske predjele, zatim za dijelove Engleske, Rusije, Portugala ili Poljske.

JUPITER (6)
Nalazite se pod srecnim okolnostima, tako da je pred Vama razdoblje uspona, napredovanja, licne srece i dobrocinstva. “Faktor srece” je na Vasoj strani, djelovat poletno i ispunjeno pozitivnom ili kreativnom energijom. Znacajno cete prosiriti svoja interesovanja u različitim pravcima i pojacati motivaciju. Sada je povoljan trenutak, da ostvarite svoje velike ciljeve ili “velike snove”. Neko ce zavrsiti visoke skole, ostvariti bracnu vezu ili uvećati svoju obitelj. Moguca su pojacana interesovanja za filozofiju, religiju, duhovne sadrzaje ili za prosirivanje svijesti o kulturi i vaznim zivotnim aspektima. Potrebno je obratiti paznju na pravilniji ili zdraviji nacin prehrane, ovo je razdoblje kada je moguce nevoljko da uvecate svoju fizicku tezinu. Vazno je da se opredijelite ka dugoročnijim interesima, zatim ka različitim investicijama u duhovnom i materijalnom smislu; kao sto su neki vidovi ulaganja i nekretnine. Rezultati koje ostvarite u ovom periodu, predstavljace mjerilo vrijednosti i za naredno vrijeme koje je pred Vama. U opremanju kuće i prostora stanovanja, kao iu odijevanju prijace Vam marinsko plava, maslinasta i boja konjaka. Tijekom naradne godine, subota je Vas srecan dan. Mjesta koja Vam pogoduju za putovanje, odmor ili posjet su vezana za dijelove Spanije, Italije, Australije, zatim za Cile i Atenu.

MERKUR (7)
U narednom periodu kod Vas ce prevladati potreba za saznanjem. Karakterisu Vas osobine kao sto su: intelektualna radoznalost, izrazavanje novih interesovanja, siroka komunikativnost i aktivan društveni život. Prijace Vam razni susreti, poznastva, putovanja ili razmjene informacija, ideja i iskustva. Moguce je da cete se opredijeliti za neki vid obuke ili tečaj. Ovo je period kada Vas najvise interesiraju nove ili suvremenije ideje, licno usavrsavanje, zatim razne inovacije i siroki spekatar saznanja o svijetu oko sebe. Ulagače dosta vremena i energije u unapredjenje uvjeta poslovanja, ali i za poboljsanje uvjeta stanovanja ili okruzenja. Potrebno je definirati nove vrijednosti ili postaviti nove standarde. Prijace Vam dinamicna uloga i sira drustvena angazovanost. U opremanju kuće i prostora stanovanja, kao iu odijevanju prijace Vam čitav spektar duginih boja, kao i kolutni ili karirani dezeni. Tijekom naradne godine, srijeda je Vas srecan dan. Mjesta koja Vam pogoduju za putovanje, odmor ili posjet su vezana za dijelove Kalifornije, Centralnu Ameriku, Brazi ili crnogoski primorje.

URAN (8)
Ovo je dinamican period koji ce Vam donijeti brojna izneadjenja, potrebno je da se dobro prilagoditi na različite okolnosti. Pratice Vas najrazlicitije promjene u raspolozenju, kao iu svim segmentima zivota. Kroz spektar različitih promjena, postoji mogucnost za sklapanjem novih prijateljstava, novim romansama ili za promjenom bračnog statusa. Oseticete duhovni uzlet, a stvari oko sebe cete promatrati drugacijim ocima. Bicete ispunjeni pozitivnom energijom i nadahnuti kretivnim idjama. Privlačiće Vas suvremena shvaćanja, progresivnije ideje i moderniji nacin zivota. Imacete dovoljno moralne hrabrosti odgovoriti ne neke izazove koje nameće savreni zivotni trend. Sloboda je vazan cinilac srece, ali morate nauciti da odredite svoju neovisnost. Nove tehnologije mogu bitno utjecati na Vas nacin poslovanja. Ovo je period kada treba da ostvarite vecinu kreativnih ideja, postoje situacije koje ce bitno obeleziti Vas naredni zivot. U opremanju kuće i prostora stanovanja, kao iu odijevanju prijace Vam
Grimizno tonovi, bijela i neke neobicne kombinacije boja. Tijekom naradne godine, utorak je Vas srecan dan. Mjesta koja Vam pogoduju za putovanje, odmor ili posjet su vezana za neka arheoloska nalazista i kulturno-povijesna mjesta, zatim za dijelove Argentine, Cile, Cipar i Rim.

NEPTUN (9)
U narednom razdoblju očekuju Vas razlicite neobicnosti, brojne čarolije i radosti zivota. Ispunice Vas obilje maste i sklonost neobičnim interesima. Vazno je da svoju energiju i inspiraciju usmjeravate ka stvaralastvu ili pozitivnim ciljevima, jer u suprotnom to Vas moze navesti na depresivne boje u raspolozenju i na morbidna razmisljanja o sustini zivota. Obratite paznju na pravilniju i prirodnu prehranu, izbjegavajte razlicite neumjerenosti ili rizik s nekim oblicima poroka. Na Vase raspolozenje pozitivan utjecaj imaju umjetnički sadrzaji, kao sto je: posjeta kazalištu, muzicka nadahnuca i koncerti. Ovo je period kada treba ozbiljnije da se posvetite i introspekciji, ali s namjerom da pronadjete nova saznanja o sebi i definirati vazne stavove o zivotu. Privlačiće Vas razmisljanje o altruizmu, a ideja dobra i emocija predstavljace osnovni pokretac na akciju. U opremanju kuće i prostora stanovanja, kao iu odijevanju prijace Vam razliciti pastelni tonovi, plava i tirkizna boja. Tijekom naradne godine, subota je Vas srecan dan. Mjesta koja Vam pogoduju za putovanje, odmor ili posjet su vezana za dijelove Kine, Floridu, Egipat, zatim Taru ili kulturno-povijesna mjesta, razne samostane, kao sto su fruskogorski manastiri.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)