Uz numeroligiju saznajte kakav vam je partner u krevetu

horoscope guru

numerologija

Ova jednostavna numerologija dat će vam odgovor na pitanje kakav je vaš partner u krevetu.

Svakom samoglasniku (A,E,I,O,U) dodijelite određeni broj i zbrojite.Najprije zapišite sve samoglasnike u imenu vašega partera.Zatim svakom suglasniku dodijelite određeni broj i to zbrojite.Ako dobijete dvoznamenkasti broj zbrojite cifru,tako da dobijete jednoznamenkasti broj.

A-1

E-5

I-9

O-6

U-3

Primjer:MARKO 1+6=7

1
On je poprilično spretan u krevetu – ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. „Umoran sam!“, „Imao sam naporan dan na poslu!“, „Ne mogu sada ništa da radim!“ jesu rečenice koje će često izgovoriti. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, bit će izuzetno nježan i strastven ljubavnik.

2
Za ovog muškarca nikako ne bismo smjeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. Naime, on mu „nije ni do malog prsta“. Ovaj muškarac je dosadan, on je samo blijeda sjenka ljubavnika kakvog bi svaka žena voljela da ima pored sebe. On voli da se hvali svojim „poduhvatima“, iako su to sve samo obične laži. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao što je strast i želja. Stoga mu pomozite da bolje upozna sebe.

3
Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok. Ali, pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerice. Pobrinut će se za romantičnu atmosferu i posvetit će dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne djeluje nimalo spontano. Poslije nekoliko nedjelja provedenih sa njim imat ćete osjećaj da je sve unaprjed isplanirao i – ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučamo sljedeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život.

4
Sa ovim muškarcem možete da doživite predivan seks – ali samo ukoliko imate ista interesovanja i želje kao i on. On ga se nikada ne odriče, čak će se pretvarati da mu nešto odgovara  iako nije tako. To ipak ne znači da voli SM igre, već da mu možda više prija masaža ili određene poze. A ako se to vama ne dopadne – nadrljali ste!

5
Ovde je riječ o jednom izuzetno šarmantnom muškarcu. On zna vaše tajne želje i zna da vas dovede do ludila samo jednim dodirom. Ponekad je i pogled dovoljan da bi vas usrećio. Ipak, nikako ne smijete da ga pitate gdje i kada je naučio to – to može da ga povrijedi.

6
Iza ovog broja krije se sljedeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto „životinjsko“. Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite nevjerojatnu sreću, osjetite intenzivna osjećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.

7
Nijedan muškarac neće pokazati više suosećanja od ovoga. On zna da sasluša svog sugovornika, veoma je pažljiv i vrlo nježan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa „svim čulima“. Da li je to zaista muškarac? Da! Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.

8
Osam je broj beskonačnosti, a vi ste „upecali“ muškarca koji ne zna kada je dosta. On uvijek želi seks, i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete morati da ga obuzdate i da zadovoljite njegova čula na neki drugi način. Zašto da ne?! Sve to samo će probuditi njegovu strastvenost. San mnogih žena upravo je da budu sa ovakvim muškarcem.

9
Broj devet simbolizira razuzdanost i „divljinu“. A kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imat ćete osjećaj da ste dospjeli u sasvim drugi svijet. Njemu je seks u krvi, a umjetnost zavođenja njegovo drugo ime. Jedini problem je taj što mu ništa drugo nije na pameti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)