ODREDITE Uz Numerologiju Svoju Sudbinu – Sudbina zapisana u našem imenu

horoscope guru

sudbina

 

Sudbina: Saberite numeričke vrijednosti svakog slova imena i prezimena prema tablici koju smo pripremili.

Tablica:
A = 1, B = 2, C = 3, Č = 4, Ć = 5, D = 6, DZ = 7, DJ = 8, E = 9, F = 1, G = 2, H = 3, I = 4, J = 5, K = 6, L = 7, LJ = 8, M = 9, N = 1, NJ = 2, O = 3, P = 4, R = 5, S = 6, Š = 7, T = 8, U = 9, V = 1, Z = 2, Ž = 3

Primjer:
Tatjana Anđelić = 8 +1 +8 +5 +1 +1 +1 +1 +1 +8 +9 +7 +4 +5 = 60 = 6 +0 = 6

Vaš ljubavni broj

1
Sudbina: Osobe s ovim brojem zasnivaju svoju ljubav na predumišljaj, racionalnosti i jakoj intelektualnoj osnovi. Veliki su individualisti, imaju raznovrsna interesovanja. Njih je vrlo teško zadovoljiti. Očekivanje pokornosti i poslušnosti kod njih izaziva odbojnost i agresivnost. Ako želite veza ili brak s ovakvom osobom uspije, morate unositi što više novina, jer oni su spremni na nevjerstvo u trenucima dosade ili kada osjete da je njihova sloboda ugrožena.

2
Vrlo su probirljivi u izboru partnera. Vole pametne i praktične osobe, inteligentne i sposobne. Materijalisti su i rado će se odlučte za osobu koja mož da im osigurati udoban život. Blage su naravi i skoro da je nemoguće posvađati se s njima. Ako vas iskreno vole, onda su vrlo vjerne.

3
Ove osobe prije svega žele pravo i iskreno drugarstvo. Tek kad to osjete upuštaju se u ljubavnu ili bračnu vezu. Za svoje ljubavi često kažu “drugovi”. Njihova ljubav zasnovana je na poštovanju i potpunom povjerenju prema voljenoj osobi. Sve probleme rješavaju kroz otvorene i iskrene razgovore.

4
Vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i vrlo rano ga sklapaju. Ali, često i pogriješe u izboru partnera. U ljubavi su nemaštoviti, pa čak i pomalo dosadni za osobe koje su aktivne i svestrane. Za njih su miran život i stabilna veza jedini životni cilj. Tada su vjerni, poslušni i spremni na svaki kompromis, samo da bi veza ostala u granicama konvencionalnosti.

5
Ljubav za cijeli život je njihova najiskrenija želja. Postuju obitelj i brak. Svaka laž ih duboko pogađa i teško se oporavljaju od njih. Tada im treba snaga da bi ušli u novu vezu. Jedini pravi smisao života za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao i da ne žive.

6
Kolebljivi su i skloni promjenama. Nisu za stalnu i dugotrajnu vezu. U stalnoj su potrazi za partnerom. Osjećajni su i nježni. Ali, ako neku vezu krunišu brakom, nisu iskreno sretni i zadovoljni, jer i tada traže druge veze. Pravu ljubav i solidan brak mogu ostvariti tek u kasnijim godinama.

7
Njihov život je ispunjen brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertovima. Čak i više brakova za njih nije nepoznanica. Navikli su na mnoge rastanke, ali i nove sastanke. Smatraju da je sve to normalno i poželjno. Životu i ljubavi pristupaju vrlo aktivno i stalno su u potrazi za novim partnerima.

8
Ovaj broj simbolizira promjene i putovanja. Njihov ljubavni život je nemirnog duha. Imaju vrlo mnogo ljubavnih veza, a nije isključeno da mogu imati i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje ozbiljnih životnih pitanja prisutna je cijelog života. Za neku dužu vezu odlučuju se poslije tridesete.

9
Ove osobe u mladosti teže za vezom sa starijim partnerom, dok u nekim ozbiljnijim godinama mogu ih privlače i mlađe osobe. Uvijek su u nekim suprotnostima, za njih nista nije tipično. Često doživljavaju razočaranja, ali to ne ostavlja lošeg traga na njih, oni i dalje nastavljaju da tragaju za novim vezama i uzbuđenjima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)