Numerologija braka- Uz datum vjenčanja otkrijte da li ćete se razvesti

horoscope guru

 

Ljubav je nešto najljepše što nam se može dogoditi u životu, a kruna te ljubavi su vjenčanje i sretan brak. Međutim, ljubav je teško definirati. Oblici se međusobno razlikuju, te u njima prepoznajemo raznovrsne motive za sklapanje braka, a svi se podvode pod magičnu riječ ljubav.

Bilo kakav da je motiv sklapanja braka, numerologija nam može nepogrešivo otkriti njegovu suštinu i kvalitetu. Ako ste već u braku, čarobna formula pomoći će vam da sagledate brak u drugom svjetlu kako biste ga eventualno poboljšali. Za ovu analizu jedino što nam je potrebno je samo datum vjenčanja na temelju kojeg se izračunava broj braka.

Ako je datum vjenčanja, primjerice, 7.7.2010. godine, onda računamo
7 +7 +2 +0 +1 +0 = 17 = 1 +7 = 8
U ovom slučaju broj braka je 8.

Dan vjenčanja u broju 1
Ovim brojem vlada Sunce koje određuje brak u kojem su najvažniji optimizam i međusobno povjerenje supružnika. Brak pod ovim brojem prati mnogo ljubavi, romantike i težnja za partnerskom zajednicom u kojoj se partneri nadopunjuju. U vam postoji velika želja da vam zajednički život bude zaista uspješan. Negativna strana braka može biti prevelika posesivnost i dominacija jednog od supružnika, najčešće muškarca.

Dan vjenčanja u broju 2
Ovim brakom globalno vlada Mjesec. Vjenčanje pod ovim brojem biće ekstremno javno i bogato, ili vrlo skromno s vrlo malim brojem prisutnih zvanica. Utjecaj majki supružnika biće vrlo jak, a moguće je da će i dominacija supruge predstavljati istinski problem u tom braku.Za sam opstanak zajednice najvažnija je emotivna zrelost supružnika, želja za porodicom, djecom i toplinom doma. U ovakvim brakovima često su prisutna i djeca iz bivših zajednica supružnika.

Dan vjenčanja u broju 3
Ovim brakom vlada planeta nestašni Merkur, pa će najviše pažnje biti posvećeno prije svega kvalitetu međusobne komunikacije. U braku postoji opasnost od dosade i rutine, pa samim tim i od nemira i preljube jednog ili oba bračna partnera. Brak će obilovati promjenom mjesta boravka, kratkim ili dugim putovanjima, kao i promjenama posla. Broj 3 često predstavlja i brakove vrlo mladih supružnika ili onih koji su se upoznali na studijama, pa jedan nastavlja studirati, dok je drugi odavno završio svoje školovanje. U ovom braku posebno treba njegovati dosljednost i kulturu porodičnog života.

Dan vjenčanja u broju 4
Ovim brakom vlada planeta Saturn. Ukoliko ste prilikom odluke mnogo razmišljali, odmjeravali stvari, dvoumili se između ‘za’ i ‘protiv’, ako vas je bilo pomalo strah od tako velike odgovornosti, sigurno je daste se vjenčali pod utjecajem broja četiri. Suština ovog broja u braku je ‘vjernost zauvijek’. Ovakva zajednica supružnicima omogućava da sve stvari rade zajedno, imaju zajednički biznis i da silno uživaju u svemu. Najvažnije za ovaj brak je pažljivo planiranje svega, pa potreba za sigurnošću često postaje njegova glavna motivacija i cilj

Dan vjenčanja u broju 5
Ovim brakom vlada pametan i Merkur. Ako ste se vjenčali po njegovim brojem pet prioritet u odnosu će biti materijalne vrijednosti, što znači da će se supružnici truditi da postignu dobar društveni status. Vjenčanje je često bogato i glamurozno. Dok će biti raskošno uredjen, a jedan od supružnika je sklon debljanju ili će imati pojačan apetit. Brak je plodan, par će imati mnogo djece, uživati u obiteljskim skupovima. Ako očekujete u njemu produženu romantičnu ljubav, broj 5 će vas u tome uglavnom razočarati. Zbog toga je dobro na vrijeme se pripremiti na rutinu u emocijama.

Dan vjenčanja u broju 6
Vladalac ovog braka je planet Venera, koja je simbol i saptitnica ljubavi. nježnost, ljubav, pažnja i mir obilježavaju ovaj brak, za koga je najvažnije da ga bračni partneri dobro čuvaju jer je on često meta pravih zlobnika. Zbog toga je ovaj brak uvijek u opasnosti. Ali, na ruku mu ide Venera, koja supružnicima omogućava pomirenje i povjerenje gotovo u svim situacijama. U ovom braku prije svega treba njegovati ljubav i visoke ideale o njoj.

Dan vjenčanja u broju 7
Brakom vlada Uran i broj sedam, koji dovodi do iznenadjenja i neočekivanih promjena u posljednjem času. Brak je pod konstantnim utjecajem neplaniranih situacija i spašavanja u posljednji čas. U takvom braku često srećemo supružnike različitih vjera, rasa, nacionalnosti i stupnja obrazovanja. Zbog svega toga u braku broja 7 neophodno je njegovati visok stupanj tolerancije, fleksibilnost, slobode i povjerenje kako bi opstao i bio dobar.

Dan vjenčanja u broju 8
Ovim brakom vladaju planete Mars i Pluton, kao i broj osam. Oni ukazuju na pojačanu želju supružnika da se slažu apsolutno u svemu. U ovom braku često nailazimo na fatalnu ljubav na prvi pogled, gdje su osobe prosto stvorene jedna za drugu. Osim toga, stupanj seksualnog slaganja supružnika igra ogromnu ulogu. Suština ovog braka jeste ‘jedna duša u dva tijela’.

Dan vjenčanja u broju 9
Ovim brakom dominira planeta Neptun i broj devet, zbog čega je on često tajna ili pak djeluje magično na okoliš ili same supružnike. Brak obilježava izuzetno jaka duhovna veza koje supružnici često nisu svjesni. Pošto je sklopljen u broju devet to je sudbinski, tj., karmički brak, koji ukoliko su supružnici spremni raditi na sebi unapređuje oboje na mnogim razinama njihove egzistencije. U njemu često nailazimo na zabrane i ometanja, koje supružnici mogu uspješno prevazilaziti pomoću iskrene i duboke ljubavi. Sklapanju ovog braka obično prethodi tajanstveni odnos ili mu se protivi neko iz neposrednog okruženja (jedan od roditelja), ai okolnosti ne idu u prilog, međutim, u njemu uvijek pobjeđuje ljubav i humanost.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)