Da li Vam je ljubomora urođena? Odaje Vas Vaš osobni broj!

horoscope guru

Ljubomora

Ljudi ponekad nisu svjesni toga da opterećuju partnera posesivnošću. Na temelju osobnog broja provjerite da li vam je ljubomora “urođena” i na koji način možete da se izborite s tim osjećajem. Usput, na temelju osobnog broja saznajte kako stvari stoje s vašim partnerom

Jedinice

Jedinice žele biti voljene, pa ako i na trenutak posumnjaju da nije tako, postaju ljubomorne. Međutim, rijetko to pokazuju i skrivaju osjećaje. Partner mora dobro ih poznaje da bi shvatio o čemu je riječ, a ukoliko mu to ne pođe za rukom, jedinice će se duriti i prigovarati za svaku sitnicu.

Iako vole da pored sebe imaju jaku osobnost, ne podnose da voljena osoba ima prijatelje suprotnog spola. Pažnja: Pripadnici ovog broja burno će reagirati ako se njihov partner upusti u najbezazleniji flert, ali smirit se kada se uvjere da je njegova ljubav zaista iskrena.

Dvojke

Verne su, a to očekuju i od partnera. I najmanja sumnja u odanost voljene osobe, strašno će ih povrijediti i neće skrivati ljubomoru. U svakom trenutku moraju znati kako is kim voljena osoba provodi vrijeme jer očekuje iskrenost u vezi.

Pripadnici ovog broja veoma su posesivni i ne podnose kada je voljena osoba pažljiva prema bilo kome, makar da je riječ o prijatelju ili rođaku. Pažnja: Dvojka će biti ljubomorna ako joj ne poklanjate dovoljno pažnje kada ste u društvu, a smirit se čim je stavite na pijedestal.

Trojke

Obožavaju se igrati, sklone su flertovanju i trude se da budu beskrajno zabavne. Nisu ljubomorne kada voljena osoba koketira s drugima jer u tome ne vide ništa loše. Ali ako uvide da partner s nekim vodi zanimljiv razgovor na ozbiljnije teme, to će ih potpuno izbaciti iz kolosijeka.

Za njih je intelektualna veza mnogo važnija od seksualne. Tada poslovično vedre trojke postaju razdražljive i pretvaraju se u namrgođena zvocala. Pažnja: Rijetko su ljubomorne, ali ne libe se da to otvoreno pokažu. Smiriće se tek kada im stavite do znanja da su i dalje najzanimljivije osobe na svijetu.

Četvorke

Sklone su ljubavnim trikovima, a čak i kada nisu ljubomorne, glume da su povrijeđene da bi izazvale sažaljenje i partnera još više vezale za sebe. Odane su, ali treba imati razumijevanja za njihovo promjenjivo raspoloženje.

Pažnja: Napravit ljubomornu scenu za svaku sitnicu, s njima nikada niste načisto. Da bi se smirile, treba ih izvesti na romantičnu večeru ili im kupiti neki skup poklon.

Petice

Ljubomora Biće ljubomorne ako partner pokaže divljenje prema nekom drugom ili ako posumnjaju da voljena osoba smatra da postoji neko ljepši, uspješniji i pametniji od njih. Međutim, osjećaju rivalstvo samo prema osobama koje su bolje od njih i jedino se tada osjećaju ugroženo.

Pažnja: Ne vole gubiti, pa postaju ljubomorne tek u trenutku kada osjete da bi voljena osoba mogla im umakne. Smiriće se kada budu sigurne da ponovno vladaju situacijom.

Šestice

Vrlo su odane, ali i ljubomorne. U težnji da zadovolje voljenu osobu, šestice se maksimalno predaje. Postaju posesivne kada uvide da se to ne cijeni dovoljno i smatraju da partner nema što tražiti na drugom mjestu, pošto pored njih imaju sve.

Ne vole da flertuju, a ako uhvate partnera da to čini, vrlo će se uvrijediti. Pažnja: I mala sumnja u iskrenost partnerovih osjećaja kod njih izaziva ljubomoru. Treba dosta vremena i dokaza da se uvjere u suprotno.

Sedmice

Vole da im se ugađa i da im partner laska. Međutim, vrlo su intuitivne, pa će brzo otkriti ako se riječi kose sa pravim emocijama. Ukoliko postignu harmoniju u ljubavi, nikada neće biti ljubomorne.

Međutim, u slučaju da voljena osoba prokocka njihovo povjerenje, vječito će biti sumnjičave i stalno će proverevati gdje je i što radi. Pažnja: Sedmice nisu ljubomorne ako zaista nema razloga za to. Možete ih uvjeriti da vam vjeruju samo ako ste iskreni, jer će vas u suprotnom odmah razotkriti.

Osmice

Vrlo ljubomorne jer su opsjednute ljubavlju i seksom. Vole da flertuju i iskoristit svaku priliku da se upuste u novu avanturu. Međutim, takvo ponašanje partnera nikako ne toleriraju. Vrlo su intuitivne i mogu da dokuče osjećaje drugih ljudi.

Zato će lako namirisati prijevaru i spremiti žestoku osvetu. Pažnja: Ljubomora je sastavni dio života osmica, ako to prihvatite kao neminovnost, moći ćete se izborite sa ovom osobinom.

Devetke

Ljubomora Po prirodi nisu ljubomorne, naprotiv, vrlo su liberalne i sklone tolerirati preljub koja se temelji na fizičkoj privlačnosti. Međutim, ako je riječ o intelektualnoj i duhovnoj povezanosti, onda postaju vrlo prgave. Ukoliko uvide da ste svoje tajne otkrili nekoj drugoj osobi, proradit im ego.

Planuce brzo i nekontrolirano i napraviti ljubomornu scenu, ali će se vrlo brzo smiriti. Pažnja: Njih ne čini ljubomornim fizička privlačnost, već duhovna veza. Smiriće se tek kada im dokažete da ste prije svega prijatelji, pa onda ljubavnici.

Izračunavanje ličnog broja

Određuje se tako što se sabere datum
rođenja i svede na jednoznamenkasti broj
Primjer: 27. 12. 1975; 2 +7 + 1 + 2 + 1 + 9 + 7 + 5 = 34 = 3 + 4 = 7;
osobni broj je 7.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)