OTKRIJTE Kako Uz Pomoć Numerologije Možete Do Više novca – Novac i numerologija

 

novac

Novac : Numerologija i tjekovi novca kroz bioritamski broj

Evo primjera kako ćete izračunati bioritamski broj:
Ako ste rođeni recimo 14. kolovoza vaš bioritamski broj je 1 +4 + 8 = 13, a to je 1 +3 = 4. Dakle bioritamski broj je 4.

Tijekovi novca – jedinice
Novac – Većina vas sretna je što se novca tiče. Imate izražen potrošački mentalitet i razmetljivost, ali ne vidite to. Ljepo je vidjeti vaš entuzijazam za zaradu i potrošnju. Bez obzira na okruženje nećete imati puno novca u šteku. Međutim, nema šanse da ubedite okruženje da niste bogati, ne vjeruju vam. Nemojte igrati igre na sreću s velikim ulogom, možete izgubiti. Ne uzimajte u ruke tuđ novac i ne radite s njim jer možete napraviti propust.Lijep uspjeh vam stoji od ugovora koji su vezani za izravnu zaradu i dobitak. Pratite literaruri i financijski se obrazujte, jer na taj način budite u sebi potencijal za fine novčane tokove.

Tijekovi novca – dvojke

Imate letargičnu psiho-fizičku konstituciju, niti volite niti podnosite težak umni i fizički rad. Nemate nerve da se nosite sa stresom koji je povezan s novcem i gužvom. Uopće s ubrzanim, ludim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka drčnosti novac slabije pritječe. Lijek je u bavljenju umjetnošću, odnosno unovčavanjem vaše mašte. Svaka vrsta maštovite umjetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tijekom čitavog života donijeti lijepu zaradu, bez da se mnogo mučite i fizički naprežete. Ne ulazite u poslovna partnerstva jer vam to mnogo ne leži. Novac možete zarađivati od knjugovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda … Najmanje ćete se umarati ako radite dva paralelna posla, koristeći veliku kreativnost, za svoju dodatnu zaradu.

Tijekovi novca –  trojke

Srećna ste osoba po pitanju novca. Većina ga ima dosta, taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budete ambiciozni, stići ćete priliku za zauzimanje vrlo visokih položaja koji donose dosta novca. Mnogi od vas su rođene vođe, ali na žalost, toga uopće nisu svjesni. Međutim, ako je vaš smisao za vođu dobro razvijen, to je uvijek vodeća pozicija. Dobar ste vođa koji nije mnogo napadan, a pritom ima mnogo entuzijazma, kako za sebe tako i za druge. Uz to vam slijedi i konfor i povlastice. Jedna od karakteristika vezana za trojke, je da strašno brzo izlazite iz puberteta i siromaštva, kao i svi koji su neparan broj ili vatreni znak.

Tijekovi novca –  četvorke

Novac – Obično ste vrlo situirane, međutim, kod vas postoji neka vrsta kašnjenja s novcem, ai problemi vezani s vašim poslovnim potezima. Uglavnom nećete imati gomile novca, osim ako niste genij. Međutim, uvijek ćete odavati izgled imućnosti oko sebe. Posjedujete razvijen potrošački mentalitet, većina od vas lako troši novac, a ako živite u zemlji s
dobrim životnim standardom, imaćete lijepu kuću. Pravi prosperitet slijedi vam tek nakon 40. godine života. Do tada budite strpljivi i nemojte se mnogo nervirati ako nemate novca za svoju ekstravaganciju. Nikako ne forsirajte situacije, niti bilo šta radite na silu, kad su u pitanju novac i posao, da to ne bi donijelo probleme. Lijek je u strpljenju.

Tijekovi novca –  petice

Vaš broj je broj poslovnosti, putovanja, brzine, biznisa, novca .Vas očekuje veliko obilje novčano i materijalno, pa i veliko bogatstvo. Zbog lucidnosti, pameti i prodornosti, možete imati čitavu industriju, ili čitav niz sustava poslovanja.
Naravno da vas to zanima. Za sve vaše aktivnosti, bićete inzvaredno novčano nagrađeni. Novac vam dolazi lako, ali drage moje petice, isto tako i odlazi. Šire promatrano – imate veeeeliku sreću po pitanju novca, čak i ako ste prosjek, ali toga nekad niste svjesni.

Tijekovi novca –  šesticu

Vi ste prilično zanimljiv broj, jer vas novac ne privlači, a još manje vas privlači njegovo gomilanje. Jedino do čega vam je stalo i za što vam treba novac jeste da zadovoljite svoje potrebe i ispunite sebi želje. Vi novac trošite vrlo rado na ono što vas privlači. Volite ga trošite na umjetnost, iako vam to ne donosi dobrobit, sem uživanja. Novac je zbog toga u vašim rukama rijetkost. Da bi ste pokrenuli tokove novca, radite na svojoj snalažljivosti, trudite se da imate makar minimalnu udobnost, vjerujte u sreću i koristiti priliku …

Tijekovi novca – sedmice

Kao i sve u vašem životu i ovdje su brojne promjene po pitanju tokova novca i njegovog posjedovanja. Te turbulencije vam smetaju da se do kraja ostvarite. Međutim, broj sedam je najmističniji broj od svih, pa može donijeti novac ako vam je profesija mistična ili ste talentirani u tom pravcu. U tom slučaju stječete bogatstvo i konfor. Da bi ste ustalili tokove novca, razvijajte svoje talente, intuiciju i praktično je primjenjujte.

Tijekovi novca – osmice

Vi ste osobe kojima kasni sve u životu, pa se to odnosi i na novac. To znači da vam solidno i stabilno financijsko stanje predstoji u kasnijem razdoblju života.Većina mora raditi teško i mnogo i nista ne pada s neba. Jako je važno da se klonite svega što nosi broj 8 u životu i financijama, jer ćete biti jos više usporeni. Najbolje se držati broja 3, 5,7 u vezi
novca. Trenirajte sport u kojemu je osnova brzina. Po pitanju financija ulažite u ideje.

Tijekovi novca – devetke

Za vas se slobodno može reći da imate sreće s novcem. Imate tijekom života mnogo novca i više konfora nego većina prosječnih ljudi koji vas okružuju. To se posebno odnosi na one koji ulažu u svoju financijsku kulturu. Volite da trošite novac na sebe. Tijekom života ćete uživati materijalne udobnosti i luksuza. Ako pametno raspolažete novcem, možete
živjeti jako ljepo.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)