Numerologijom otkrijte da li ste ljubomorni

horoscope guru

Ljubomora

Ponekad nismo svjesni toga da partnera opterećujemo posesivnošću.Na osnovi  osobnog broja otkrijte da li vam je ljubomora urođena i kako da se s tim  osjećajem izborite.

 Jedinice

Jedinice žele da budu voljene, pa ako i na trenutak posumnjaju da nije tako,  postaju ljubomorne. Međutim, rijetko to pokazuju i skrivaju osjećanja. Partner  mora dobro da ih poznaje da bi shvatio o čemu je riječ, a ukoliko mu to ne pođe  za rukom, jedinice će se duriti i prigovarati za svaku sitnicu.

Iako vole da pored sebe imaju jaku ličnost, ne podnose da voljena osoba ima  prijatelje suprotnog spola. Pažnja: Pripadnici ovog broja burno će reagirati ako  se njihov partner upusti u najbezazleniji flert, ali smirit će se kada se uvjere da je  njegova ljubav zaista iskrena.

Dvojke

Vjerne su, a to očekuju i od partnera. I najmanja sumnja u odanost voljene osobe, strašno će ih povrijediti i neće skrivati ljubomoru. U svakom trenutku moraju znati kako i sa kim voljena osoba provodi vrijeme jer očekuje iskrenost u vezi.

Pripadnici ovog broja veoma su posesivni i ne podnose kada je voljena osoba pažljiva prema bilo kome, makar da je riječ o prijatelju ili rođaku. Pažnja: Dvojka će biti ljubomorna ako joj ne poklanjate dovoljno pažnje kada ste u društvu, a smirit će se čim je stavite na pijedestal.

Trojke

Obožavaju da se igraju, sklone su flertovanju i trude se da budu beskrajno zabavne. Nisu ljubomorne kada voljena osoba koketira sa drugima jer u tome ne vide ništa loše. Ali ako uvide da partner sa nekim vodi zanimljiv razgovor na ozbiljnije teme, to će ih potpuno izbaciti iz takta.

Za njih je intelektualna veza mnogo važnija od seksualne. Tada poslovično vedre trojke postaju razdražljive i pretvaraju se u namrgođena zvocala. Pažnja: Rijetko su ljubomorne, ali ne libe se da to otvoreno pokažu. Smirit će se tek kada im stavite do znanja da su i dalje najzanimljivije osobe na svijetu.

Četvorke

Sklone su ljubavnim trikovima, a čak i kada nisu ljubomorne, glume da su povrijeđene da bi izazvale sažaljenje i partnera još više vezale za sebe. Odane su, ali treba imati razumijevanja za njihovo promijenljivo raspoloženje.

Pažnja: Napravit će ljubomornu scenu za svaku sitnicu, sa njima nikada niste načisto. Da bi se smirile, treba ih izvesti na romantičnu večeru ili im kupiti neki skup poklon.

Petice

Bit će ljubomorne ako partner pokaže divljenje prema nekom drugom ili ako posumnjaju da voljena osoba smatra da postoji neko ljepši, uspješniji i pametniji od njih. Međutim, osjećaju rivalstvo samo prema osobama koje su bolje od njih i jedino se tada osjećaju ugroženo.

Pažnja: Ne vole gubiti, pa postaju ljubomorne tek u trenutku kada osjete da bi voljena osoba mogla da im umakne. Smirit će se kada budu sigurne da ponovo vladaju situacijom.

Šestice

Vrlo su odane, ali i ljubomorne. U težnji da zadovolje voljenu osobu, šestice se maksimalno predaje. Postaju posesivne kada uvide da se to ne cijeni dovoljno i smatraju da partner nema što da traži na drugom mjestu, pošto pored njih imaju sve.

Ne vole flert, a ako uhvate partnera da to čini, veoma će se uvrijediti. Pažnja: I mala sumnja u iskrenost partnerovih osjećanja kod njih izaziva ljubomoru. Treba dosta vremena i dokaza da se uvjere u suprotno.

Sedmice

Vole da im se ugađa i da im partner laska. Međutim, vrlo su intuitivne, pa će brzo otkriti ako se riječi kose sa pravim emocijama. Ukoliko postignu harmoniju u ljubavi, nikada neće biti ljubomorne.numerologija

Međutim, u slučaju da voljena osoba prokocka njihovo povjerenje, vječito će biti sumnjičave i stalno će provjerevati gdje je i što radi. Pažnja: Sedmice nisu ljubomorne ako zaista nema razloga za to. Možete ih ubijediti da vam vjeruju samo ako ste iskreni, jer će vas u suprotnom odmah razotkriti.numerologija

Osmice

Veoma ljubomorne jer su opsednute ljubavlju i seksom. Vole flert i iskoristit će svaku priliku da se upuste u novu avanturu. Međutim, takvo ponašanje partnera nikako ne toleriraju. Veoma su intuitivne i mogu da dokuče osjećanja drugih ljudi.numerologija

Zato će lako namirisati prevaru i spremiti žestoku osvetu. Pažnja: Ljubomora je sastavni deo života osmica, ako to prihvatite kao neminovnost, moći ćete da se izborite sa ovom osobinom.

Devetke

Po prirodi nisu ljubomorne, naprotiv, vrlo su liberalne i sklone da toleriraju preljub koji se zasniva na fizičkoj privlačnosti. Međutim, ako je riječ o intelektualnoj i duhovnoj povezanosti, onda postaju vrlo prgave. Ukoliko uvide da ste svoje tajne otkrili nekoj drugoj osobi, proradit će im ego. numerologija

Planut će brzo i nekontrolirano i napraviti ljubomornu scenu, ali će se vrlo brzo smiriti. Pažnja: Njih ne čini ljubomornim fizička privlačnost, već duhovna veza. Smirit će se tek kada im dokažete da ste prije svega prijatelji, pa onda ljubavnici.

IZRAČUNAVANJE LIČNOG BROJA

Određuje se tako što se sabere datum 
rođenja i svede na jednocifreni broj
Primjer: 27. 12. 1975; 2 +7 + 1+ 2 + 1+ 9 + 7+ 5 = 34 = 3 + 4 = 7 ;
 lični broj je 7.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)