Tko vam savršeno odgovara za seks

horoscope guru

Broj

 

Uz pomoć bioritamskog broja saznajte kakvi su vaši seksualni apetiti, kako s ljubavnim umijećem stoji vaš partner i sa kim se generalno najbolje slažete u seksu. Bioritamski broj se dobiva tako što se saberu svi brojevi iz datuma rođenja bez godine. Na primjer, ako je netko rođen 14.12.1981. godine, njegov bioritamski broj je: 1 +4 +1 +2 = 8

1

Žena: Strastvena je i od rane mladosti traga za pravom ljubavlju. Vatrena, ali puna snova i ideala. Ima razvijenu intuiciju i ume da ugodi muškarcu. Živi za ljubav, nikako za avanturu.
Muškarac: Uživa u seksu i sklon je perverzijama koje pravda razvijenom maštom. Kad baci udicu, ne odustaje dok ne osvoji plijen. Dominantan je u seksu.
1 se slaže sa 8,6 i 3. Treba izbjegavati 2 i 9.

2
Žena: Ne uživa osobito u seksu, ali se ne predaje lako. Za nju je to dužnost koju pokorno obavlja. Ipak, rano se upušta u seksualne odnose.
Muškarac: Romantičan, nestalan i ne baš najbolji ljubavnik, inicijativu prepušta ženi. Pošto je prilično neodgovoran, ženama se preporučuje da u odnosu s dvojkom budu oprezne i same se zaštite od neželjene trudnoće.
2 se slaže sa 6 i 8. Treba izbjegavati 3 i 7.

3
Žena: Cijelo njezino tijelo je erogena zona. u vječitoj potrazi za idealnim, sklona je tome da često mijenja partnere. Ovdje zapravo imamo 2 ekstrema. Totalno nezainteresirana, ili izuzetno seksualna, koja je na rubu promiskuiteta.
Muškarac: Evo ga napokon pravi ljubavnik, željezna šaka, ako nađe partnericu koja će pratiti sve njegove zahtjeve u vezi s erotikom, eto seksa do bola.
3 se slaže sa 6 i 5, a treba izbjegavati 2 i 9.

4
Žena: Skrivena vatra, vodi izravno u ekstazu, gazda u krevetu. Ona pokreće inicijativu, izvanredna je ljubavnica.
Muškarac: Izdržljiv ljubavnik, sklon maratonskom vođenju ljubavi, ali sebičan.
4 se slaže sa 8,6 i 5. Treba izbjegavati 2 i 1.

5
Žena: brzo se zasiti svog seksualnog partnera. Kada nema inovacija, mijenja partnera, ali kad stvarno voli, maštovita je i ispunjava svaki seksualni prohtjev svog muškarca.
Muškarac: Francuska škola, vrlo potentan muškarac, koga uzbuđuje ljepota ženskog tijela. Ume biti egoista.
5 se slaže sa 8 2 i 3. Treba izbjegavati 6 i 9.

6
Žena i muškarac: Broj Nema velikih razlika između šestice žene i šestice muškarca. Seks je za njih uživanje. Imaju jak seksualni apetit, a istovremeno traže nježnost i komplimente. Predigra je obavezna i to duga i nikako monotona.
6 se dobro slaže sa 1, 2,3 i 4. Treba da izbjegava 5 i 9.

7
Žena: Mistična je, ali vodi igru, mijenja poze i diktira tempo.
Muškarac: Izuzetno je potentan, maštovit i originalan. Njeguje tehnike Dalekog istoka. Seks sa sedmicom je uzbudljiva vožnja, čija je posljednja stanica orgazam.
7 se slaže sa 2,7 i 6. Treba da izbjegava 1 i 5.

8
Žena: Od muškarca zahtijeva sve što joj padne na pamet. Seksualno oslobođena ličnost, traži nemoguće, voli mijenjati partnere.
Muškarac: Brz, potentan, maštovit, seks mašina je prava riječ koja ga opisuje.
8 se slaže sa 5,2 i 8, a treba izbjegavati 6 i 1.

9
Žena: Seks je za nju nešto lijepo i uzvišeno. Sklona je klasičnim pozama, mada kad emocije “prorade”, zna biti vrlo maštovita ljubavnica.
Muškarac: Njega treba samo hvaliti, naročito njegovu muškost i kvalitete.
9 se dobro slaže sa 8 i 1. Treba izbjegavati 6 i 2.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)