Kaldejska numerologija

horoscope guru

how-numerology-can-help-you

Koristeći tablicu 2 izračunajte vrijednost vašega imena i prezimena.

ANA  1 +5 +1 = 7, HORVAT  5 +7 +2 +6 +1 +4 = 25,  ZBROJ  7 +25 = 32 = 3 +2 = 5

Nakon zbroja imena i prezimena, provjerite u Tablici 1 kako se slažu brojevi imena i prezimena s datumom rođenja. 

Tablica 1.

Koji brojevi se najbolje slažu?

1 – 2,4,7
2-1,7
3 – 6,8,9
4-1,7
5 – 1,6,7,9
6 – 3,5,9
7 – 1,2,4,5
8-3,9
9 – 3,5,6,9

Tablica 2.

Kako vibrira svako pojedino slovo?

1 – A, I, J, Y, Q
2 – B, K, R
3 – C, Č, Ć, S, Š, G, L
4 – D, Đ, LJ, M, T
5 – E, H, N, X
6 – NJ, U, V, W
7 – O, Z, Ž
8 – F, P

Značenje brojeva – Numerologija vam pomaže da razumijete svoje osobine i okolinu u kojoj živite.Promjene koje priželjkujete nisu uvijek tako daleke i nedostižne. Vjerojatno ste već imali prilike čuti za sretne i nesretne brojeve u numerologiji. Važno je naglasiti kako sretan broj nije sretan za svakoga pa prilikom analiza i pokušaja učiniti bolju numerološki situaciju za sebe, u nedostatku dovoljno ispravnih podataka možete si i naštetiti. Najčešće pogreške javljaju se prilikom korigiranja lošeg datuma rođenja.Osoba rođena na broj 12 ne treba slaviti rođendan na prvi bilo koji sretan broj, već na prvi slijedeći broj koji joj odgovara. Tako bi bilo ispravno da osoba rođena na broj 12 slavi rođendan 15. u mjesecu, a ne 14.

Sretni brojevi – pružaju bezbroj mogućnosti vlasniku koji ga nosi. Pruža mu okolnosti koje mu idu na ruku i donose uspjeh. Sretni bojevi nisu uvijet dobitka na lotu. Kako bi broj bio srećonoša ne treba ga iskorištavati. Iako su sretni ne znači da ne mogu djelovati u obliku kazne. Primjerice osoba koja je rođena na broj 1 može imati pravnih problema ukoliko ne pazi prilikom sklapanja ugovora dok će broj 6 često voljeti iskoristiti ljude u ostvarenju svojih ciljeva. Važno je imati na umu da mi sami krojimo svoj život i donošenjem vlastitih odluka utječemo na ishod međuljudskih i poslovnih osnosu.

Nesretni brojevi – obično donose otežane životne okolnosti i vječnu borbu. Vlasnici nesretnih brojeva mogu sami izazivati ​​konfliktne situacije te na taj način sami sebi stvarati probleme.Ako je broj nesretan, to nužno ne znači da osobi ne odgovara. Osoba je tada u skladu sa sobom ali da bi ostvarila ciljeve mora se puno više potruditi i proći brojne prepreke.

Neutralni brojevi – nije nepovoljan vlasnički već mu nikako ne pomaže ni ne odmaže.To znači da ne donosi probleme ali ni ne štiti kada je potrebno.

Određivanje povoljnih brojeva – odrediti najpovoljniji broj za svaku pojedinu osobu je uvijek poseban zadatak. Uzeti u obzir datum rođenja i složiti povoljnu kombinaciju ponekad zna biti pravi izazov.Svaki broj je poseban za sebe, priča svoju priču iu kombinaciji s drugim brojevima mora biti u slozi kako bi pružio najbolje vibracije vlasnički. Najveći problem uvijek predstavlja fiksni dio, a to je prezime. Prezime je obiteljsko naslijeđe, i malo je onih koji će ga se olako odreći pa čak i pod uvjetom povoljnije numerološke kombinacije. U kojim sve područjima života je potrebno pripaziti kakvim se brojevima služimo pročitajte u nastavku.

Odrasli – kada nam brojevi iz imena i prezimena ne odgovaraju, tada je preporuka promjena-izmjena imena ili prezimena. Da bi promijenili ime iili prezime morate biti u potpunosti sigurni da je to odluka iza koje čvrsto stojite i da vas nište neće pokolebati u namjeri da je i izvršite. Promjena se pokušava uvijek izvršiti na najjednostavniji mogući način poput dodavanja ili oduzimanja slova u imenu (npr. Darijo postaje Dario itd..). Ima i radikalnijih primjera izmjene imena, no svaka promjena zahtijeva konzultaciju s klijentom koji će i nositi novo ime.

Djeca – najpovoljnije bi bilo da ime za dijete odabrati u konzultaciji s numerologiju prije rođenja djeteta. Na taj način sigurni ste da vaše dijete dobiva najsnažniju numerološki kombinaciju koja mu pomaže od prvih dana odrastanja.

Kućni broj – ada je kućni broj u skladu s vlasnicima kuće koji u njoj žive velika je vjerojatnost sklada u obitelji. Svaki kućni broj nosi svoju priču i utječe na naše raspoloženje. Vlasnici kuća i stanova na kućnom broju 5 obično najbolje profitiraju ako unajmljuju stan, dok oni na kućnom broju 1 mogu često biti sami.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)