Kakve Vam Energije Daje Vaša Kuća – Vaš kućni broj i numerologija

horoscope guru

Kućni broj: Kod izbora stana nema slučajnosti – podsvjesno biramo naše domove s razlogom. Numerologija kućnog broja otkriva energiju koja nas podupire i uči lekcijama koje su nam potrebne.

Evo kako da izračunate numerologiju kuće:
zapišite kućni broj i svedite ga na jednoznamenkasti  broj.
Na primjer: Mesnička ulica 252
2+5+2=9

Kućni broj: Ako živite u zgradi, pa imate i broj stana – broj stana je vaš dominantan broj, a broj ulice sekundaran broj.

Na primjer: Mesnička ulica 252, stan 59
5+9= 14 zatim 1+4=5

Najveći utjecaj na vas ima vibracija broja 5, a sekundarni broja 9.

BROJ 1
Predstavlja nezavisnost i početke. Označava jaku individualnost. Izazov je završavanje projekata i možete se s vremena na vrijeme, osjećati izolirano.
Prijedlog: Radite na dobrim odnosima s drugima.

BROJ 2
Ovaj broj predstavlja brak, partnerstvo, dobre veze, darežljivost, diplomatske odnose i suoskećanje.
Izazov može biti pretjerana osjetljivost.
Prijedlog: Slušajte svoj unutrašnji glas, uključite se i u širi svijet, a ne samo onaj sa svojim najbližima.

BROJ 3
Predstavlja čuda, otvorenost, optimizam, napredak, širenje, velike vizije i bogat društveni život.
Mogući izazov su prebrzo širenje, crpljenje energije.
Prijedlog: Ostanite maksimalno prizemljeni, usredotočite se na brigu o sebi, ali ne zaboravite na druge.

BROJ 4
Predstavlja stabilnost, liječenje, volontiranje, pomaganje drugima, objektivnost, realnost, ispunjenost i zadovoljstvo na poslu. Mogući izazovi su što posao može da preuzme dominaciju nad životom ili posao bez užitka.
Prijedlog: Odvojite dovoljno vremena i za zabavu.

BROJ 5
Ovo je broj promjena, slobode, pustolovnog duha, uzbuđenja, komunikacije, putovanja i romantike.
Problem može predstavljati što ćete u svemu pretjerivati.
Prijedlog: Kod donošenja odluka odvojite dovoljno vremena. Budite uporniji po pitanju ciljeva, a potrudite se da se ova ogromna energija manifestira tamo gdje želite.

BROJ 6
Harmonija, ravnoteža, društvena odgovornost, obitelj i kreativnost karakteriziraju ovaj broj.
Mogući izazovi su pretjerano davanje i povučenost.
Prijedlog: Težite ravnoteži između davanja i primanja. Malo više izlazite među druge ljude.

BROJ 7

Staloženost, unutrašnja mudrost, svetost, snovi i vizije stanuju na ovoj adresi. Mogući izazov je što ćete teško dijeliti prostor s drugima, bit ćete više usredotočeni na duhovno nego materijalno i imat ćete osjećaj kako vas nitko ne razume.
Prijedlog: Iskoristite svoju kreativnost kako biste pronašli osobe sličnih stavova i sprijateljite se. Sigurno ih ima mnogo.

BROJ 8
Cjelovitost, izobilje u svim područjima, snaga, vodstvo, javno priznanje i unutrašnji mir su karakteristike ovog broja. Mogući izazovi su novčani problemi i egocentričnost.
Prijedlog: Više izražavajte zahvalnost, učite iz proživljenih lekcija i razmišljajte i o drugima.

BROJ 9
Broj 9 predstavlja humanost, mudrost, darežljivost, suosjećanje i dobru sreću. Mogući izazov je to što zbog toga što gledate na širu sliku nećete primijetiti u koje polje života je potrebno trenutno da usmjeriti energiju.
Prijedlog: Sagledavajte realno život oko vas.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)