Saznajte i Izračunajte Idealni dan za pomirenje Sa Voljenom Osobom

horoscope guru

 

Dan: “Magija brojeva” otkriva koji je datum najpovoljniji da se izglade nesporazumi i ponovno uspostaviti dobar odnos s prijateljima

Bioritamski jedinica

13. 4. Bićete izuzetno mudri i pažljivo ćete odmjeravati riječi. Uspećete da izgladite nesporazume s prijateljima, naročito ako su rođeni u zemljanim znacima (Jarac, Bik, Djevica).
23. 4. Danas ćete biti sigurni u sebe i dobro raspoloženi. Imaćete dovoljno strpljenja da saslušate prijatelja, a poželjet i da se izvinite za grube riječi koje ste ranije izgovorili.
31. 4. Idealan dan da se rasprave svi nesporazumi, osobito ako ste ih vi izazvali. Zahvaljujući izuzetnoj sposobnosti ubjeđivanja, pred prijateljem ćete opravdati sve svoje pogreške.

Dan: Bioritamski dvojka

17. 4. Odbraniće svoje stavove, čak i one zbog kojih ste s prijateljem bili u svađi. Danas ga obavezno nazovite i raspravite stare nesporazume.
26. 4. Šarmantni ste i poduzetni, pa ćete danas razoružati osobe s kojima niste u dobrim odnosima. Pravi dan za pobjedu.
25. 4. Vješti ste na riječima, pa ćete s lakoćom uspostaviti kontakt s osobama s kojima ne razgovarate.

Bioritamski trojka

9. 4. Sposobnost rasuđivanja vam je na vrhuncu, pa ćete uvidjeti svoje pogreške. Ako danas zatražiti oproštaj od starog prijatelja uslišiće vam molbu.
23. 4. Imate šansu da napredujete i postignete uspjeh u svemu što radite. Iskoristite to da biste ponovno uspostavili dobar kontakt s bliskim suradnikom.
5. 5. Sve će vam ići od ruke, ovo je idealan dan da se ponovno približite osobi koja se naljutila na vas i odbila prihvatiti ispriku. Danas vam neće odoljeti.

Bioritamski četvorka

15. 4. Ako planirate posjetiti rođaka s kojim nista u dobrim odnosima, danas jer pravi dan za to.
20. 4. Vidici su vam široki, tolerantniji ste nego inače, pa ćete biti u stanju da oprostite i osobama koje su vas duboko povrijedile.
4. 5. Idealan dan za prihvaćanje ruke pomirenja, posebno ako je riječ o svađi s poslovnim partnerom. Zadovoljstvo i korist biće obostrani.

Bioritamski petica

14. 4. Danas ćete imatii više sluha i razumijevanja za prijatelje, pa ćete bez problema riješiti i ranije nesporazume.
17. 4. Umećete da nametnete većinu svojih ideja, pa bi bilo poželjno da inicirate i pomirenje s dobrim prijateljem.
27. 4. Moglo bi se dogoditi da se u popodnevnim časovima nađete u društvu sa osobom s kojom ne govorite. Zato je bolje nazovite prije toga da biste se izmirili u četiri oka.

Bioritamski šestica

12. 4. Spojiće zadovoljstvo s poslom, ali potrebno je da prethodno raščistite neke nesporazume s bivšim kolegom.
16. 4. Poželećete podijeliti lijepu vijest sa bliskom osobom. Nećete odoljeti iskušenju nazvati čak i prijatelja na kojeg ste se nedavno naljutili.
23. 4. Uz pomoć zajedničkog prijatelja, pomirit se s nekim tko vam je nekad mnogo značio.

Bioritamski sedmica

15. 4. Bez obzira na to koliko je ljut vaš prijatelj koji živi u inozemstvu, danas će vam sve oprostiti.
17. 4. Zračićete energijom i optimizmom. Kockice će sa na čudan način složiti, pa ćete se pomiriti sa prijateljem zbog kojeg ste dosta propatili.
28. 4. Danas će svi vaši prijatelji, čak i oni koji su ljuti na vas, željeti biti u vašem društvu. Bit ćete puni pozitivne energije, zbijaćete šale kojima ćete zakopati ratne sjekire.

Bioritamski osmica

11. 4. Smiješi vam se bolja poslovna pozicija. Samim tim, morat zaboraviti na neke izgovorene riječi, kako biste ponovno napravili prijateljsku atmosferu u tvrtki.
22. 4. Diplomatskim ponašanjem postići ćete mnogo više nego uzaludnim istjerivanjem pravde.
1. 5. Danas vam se poklapaju dobro raspoloženje i stvaralačka energija. Bez oklijevanja pozovite prijatelja da se pomirite.

Bioritamski devetka

10. 4. Poklonite više pažnje prijateljima koji to očekuju od vas jer smatraju da ste ih zapostavili zbog posla.
14. 4. Kvalitetno prijateljstvo zasniva se na praštanju. Ako učinite prvi korak, vratiće vam se stostruko.
30. 4. Izbjegnite nesporazume i zablude tako što ćete s prijateljem otvoreno razgovarati o problemu. Ne dozvolite da se u diskusiju umiješa treća osoba.

Izracunavanje bioritamskog broja

Sabrati dan i mjesec rođenja, a potom zbroj svesti na jednoscifren broj.

Primjerice: 28.11
2 +8 +1 +1 = 12 = 3
Biritamski broj je 3

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)