Idealna profesija za svaki broj

horoscope guru

numerologija i profesija

Na temelju osobnog broja, budući srednjoškolci i studenti mogu otkriti koje im zanimanje najbolje “leži”

Jedinica – rođeni sportaš

Osobe s ovim osobnim brojem uvijek su spremne za akciju, ali im često nedostaje stpljenja da bi posao privele kraju. Sukladno temperamentom odgovaraju im zanimanja koja imaju veze sa sportom, bilo da su natjecatelji, treneri ili sportski liječnici. Ne trpe autoritete i nametanje mišljenja, pa se često odlučuju na pokretanje vlastitog biznisa i to u građevinskoj djelatnosti.

Dvojka – sjajan ekonomist

Njima je najbitnija materijalna sigurnost. Dvojke su vrlo staložene i obazrive, a umiju i da barataju novcem tako da je ekonomija najbolji izbor za njih. Pored toga, uspješne su iu poslu s nekretninama. Imaju izražen simisao za lijepo pa se često opredjeljuju za umjetnost i dizajn. Budući da su veliki gurmani, odlični su kuhari, ali i vlasnici restorana.

Trojka – turistički djelatnik

Pripadnicima ovog znaka komunikacija je zaštitni znak. Idealni poslovi za njih jesu oni u medijima, a zbog talenta za strane jezike i spontanog duha, odlično se snalaze iu turističkoj djelatnosti. Trojke imaju veoma spretne ruke tako da im leže i pojedini obrti, naročito stari i rijetki. Dobri su trgovci iu stanju su “beduinu prodaju pijesak”. Odbija ih sve što je naporno, pa će prije pristati da rade dva lakša posla istovremeno nego jedan težak.

Četvorka – odličan ugostitelj

Četvorke su pedantne i vrijedne, ali su vrlo osjetljive na kritike. Dobar izbor za njih jeste da budu pisci, knjižničari, kustosi, povjesničari i antikvari, jer imaju odlično pamćenje a odgovara im posao koji se obavlja u miru i tišini. Vrlo su im važni dom i obitelj, zbog čega mogu biti i dobri ugostitelji, osobito ako se lokal nalazi pored vode. Četvorke vole cvijeće, pa bi mogle od toga da naprave profitabilan biznis.

Petica – miljenik publike

Njihova potreba da budu glavni često ih odvodi u prirodno okruženje – na pozornicu. Pritom, smatraju da je publika tu zbog njih, a ne obrnuto. Vole luksuzan život, stalo im je do toga da se uzdignu iznad ostalih, pa još u mladosti pokreću vlastiti biznis, najčešće u području medija ili odnosa s javnošću. Dobri su kolekcionari umjetnina i umiju profitiraju od tog posla. Vrlo su sposobni organizatori pa su nerijetko direktori ili šefovi.

Šestica – posvećeni liječnik

Neumorne šestice vječno su na usluzi drugima. Često se bave ugostiteljstvom, farmacijom i medicinom. No, razlog da se opredijele za zanimanje koje ima veze sa medicinom može biti i to što su veoma posvećeni i vlastitom zdravlju. Trgovina hranom, posebno zdravom, može im donijeti bogatstvo. Zbog urođene analitičnosti, odlični su kritičari ali i profesori. Imaju istančan ukus, pa su i dobri stilisti.

Sedmica – vješt diplomata

Još odmalena, sedmice imaju cilj da zarade što više novca. Spremne su na razne ustupke da bi dobile ono što žele, tako da se često mogu naći i na diplomatskim pozicijama. Vole biti okružene skladom, ljepotom i harmonijom pa su nerijetko kolekcionari umjetničkih djela. Imaju izražen talent za kupoprodaju, ali i za poslove u kojima se spaja lijepo sa korisnim, pa mogu biti odlični proizvođači parfema, nakita …

Osmica – privatni detektiv

Zbog urođene pronicljivosti i neustrašivosti, osmice su odlični inspektori ili privatni detektivi. Dopada im se i medicina, osobito kirurgija, a mogu biti i uspješni psiholozi jer vole istraživati ​​tajne ljudske psihe. Također, privlači ih kemija. Ni vojna karijera im nije strana, posebno ako podrazumijeva tajne zadatke. Ukoliko se opredijele za umjetnost, tema kojom će se najčešće baviti jeste – erotika.

Devetka – znanstvenik bez premca

Njihovoj plemenitoj prirodi odgovaraju uzvišena zvanja. Nerijetko su poznati znanstvenici, doktori, pa i svećenici. Imaju snažan osjećaj za pravdu, što ih često upućuje na advokaturu, ali i diplomaciju. Njihov pogled na život i svijet veoma je širok, pa im odgovaraju sva zanimanja povezana s putovanjima, naročito na egzotične destinacije. Zbog svoje nesputane energije dobro se snalaze iu sportu kao natjecatelji, ali i kao organizatori ili menadžeri.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)