Kako Vaše Ime Utječe Na Novčane Dobitke – Da li vam ime donosi novac?

horoscope guru

 

Napišite svoje ime i prezime, pa u tablici pronađite broj koji odgovara svakom slovu. Saberite brojeve imena i prezimena odvojeno, a onda saberite i ta dva broja. Sabirajte ih dok ne dobijete jednoznamenkasti broj. Isto učinite s nadimkom i ostalim imenima koja koristite u poslovnom životu. Ako u poslu koristiti muževo prezime, izračunajte taj broj, ako pak koristite djevojačko, broj koji dobijete preračunavanjem tog prezimena biće relevantniji za vas.

TABLICA
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C Č Ć D Dž Đ E
F G H I J K L Lj M
N Nj O P R S Š T U
V Z Ž

Primer:
Jelena
5+9+7+9+1+1=32
3+2=5

1
Jedinice nastoje uvijek budu prve. Trude se da savršeno obavljaju svoj posao jer od toga ovisi njihovo samopoštovanje. Ne oslanjaju se ni na koga i ne računaju na tuđu pomoć. Poslodavci jako cijene ljude poput Jedinica. One u pravilu dobro zarađuju, ali nikad ne postaju milijunaši. Više ih zanima sam rad nego stjecanje kapitala.

2
Dvojke uvijek uz sebe imaju partnere koji im pomažu da dođu do novca. Njih partner ili izdržava, ili zapošljava, ili im osigurava uvjete da realiziraju svoje poslovne potencijale. Sposobnosti Dvojke najviše dolaze do izražaja u timu, pa će one najviše zaraditi i napredovati upravo kao dio momčadi. U suštini, Dvojke bogatstvo stječu ili tako što ga naslijede ili tako što s partnerom osnivaju vlastito poduzeće.

3
Trojke mnogo vole novac, ali do njega dolaze samo kad im pođe za rukom da biznis povežu sa svojom vječnom potrebom da se zabavljaju. Bez talenta i sreće Trojke žive od sporadičnih, nesigurnih zarada. Trojke trebaju naći mecenu, to jest nekog spremnog da plaća njihov način života i mišljenja. Osnovna odlika Trojke je kreativnost. One su okrenute duhovnosti, umjetnosti i velikim idejama. Bogatstvo će steći samo ako imaju pravi talent ili ludu sreću.

4
Četvorke ni do čega u životu ne dolaze lako. Moraju ulažu velike napore za svaki uspjeh, a odricanje od razonode zbog posla nije jedina njihova žrtva. One moraju odbijaju poslove koji ih istinski privlače zbog sigurnijih ili bolje plaćenih poslova. A opet, ovolika predanost neće im uvijek osigurati materijalnu sigurnost i mir. Veće šanse da se obogate imaju samo Četvorke sposobne za lov u mutnom. U svakom slučaju, Četvorke su veliki radnici. Njihovi uspjesi uvijek su opravdani i zasluženi, ali sudbina ih, nažalost, ne nagradi svaki put.

5
 Ime – Petice su ležerne osobe, pa ih najveće zarade čekaju na putovanjima iu inozemstvu. Prilagodljive su, imaju dobru intuiciju i sluh za najsitnije promjene. To im daje sposobnost da ne troše novac tamo gdje ga troše drugi. Štoviše, gdje drugi daju, Petice dobivaju. Petice lako mijenjaju djelatnost, pa nikada neće biti siromašni. Imaju mnoge talente koji se dobro plaćaju.

6
Šestica traži istomišljenike i povezanost. Zato će najveće uspjehe postizati kroz obiteljski biznis, a ako se bave nekim kreativnim poslom, onda kroz koautorstvo. Mada Sedmicama novac nije cilj sam po sebi, stalo im je do njega. Paradoks Šestica je u tome da što više daju, to više imaju, pa ako ne uspiju rade u zajednici, može se dogoditi da čitav život provedu u siromaštvu.

7
Glavna osobina Sedmica je analitičnost. Ti ljudi su u stanju da pronađu najracionalniji put za ostvarenje svojih potencijala. Sviđa im se da otkrivaju tuđe tajne, to im i ide, pa od toga solidno zarađuju. Međutim, financije ih ne zanimaju previše. U stanju su da rade samo za ideju. Zrtvovacu blagostanje da bi se bavili nečim što stvarno vole iu što vjeruju. Ako im je sudbina takva da ne moraju brinuti o egzistenciji, pa mogu posvetiti onome što ih zanima, bit će apsolutno sretni.

8
 Ime – Osmice uvijek teže opipljivim i konkretnim rezultatima. Njima je najvažnije da ono što rade bude dobro plaćeno. Nikada ništa ne rade iz čistog entuzijazma jer ih posao radi posla uopće ne privlači. Čitavog života mogu raditi nešto što ih suštinski ne zanima samo ako je dobro plaćeno. Osmice nisu samo sposobne da zarade, nego su vješte i u obrtanju para. Umeju da ulažu tako da se novac sam umnožava. Vole vlast i moć jer one su prečac do bogatstva.

9
 Ime S jedne strane, Devetke žude za poslom koji će imati globalni utjecaj i pomoću kojeg će moći usreće čitavo čovječanstvo, as druge strane žele im takva djelatnost donese brz, jednostavan i veliki profit.Novac i Devetke su u kompliciranom odnosu. Glavna osobina Devetki je nestrpljivost, i to im može biti prepreka u radu i zarađivanju. Ako na vrijeme shvate da trud ne mora uvijek biti nagrađen iz prve, imaće velike šanse steći solidan imetak, pa čak i da se obogate.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)