Kako Brojevi Određuju Vašu sudbinu – Brojevi i sudbina

horoscope guru

Sudbine

Po dnevnoj vestini iscitavanja karaktera, svaka se osobina krije iza broja od jedan do devet. Jednostavno se svaki datum rođenja može svesti na jedinicni broj, tj. znak kao broj vase zivotne staze koji otkriva u cemu ste jaki au cemu slabi, i kako se odnosite prema drugim ljudima. Kad izracunate svoj i njegov broj zivotne staze, provjerite slažu li se medjusobno.

Kako izračunati broj životne staze?

 Sudbine Zbrojite sve brojeve u datumu rođenja.Za osobu koja je rodena 16. rujna 1969. zbroj ce biti: 1 +6 +9 +1 +9 +6 +9 = 41. Potom zbrojite postrojbe dobivenog broja: 4 +1 = 5. Dobiveni rezultat znaci da osobi rođenoj toga dana odgovara zivotna staza broj 5. Bude li rezultat koji cete dobiti nakon dva zbrajanja veci od 9, nastavite zbrajati jedinice sve dok ne dobijete jedinicni broj.
Što znači koji broj

1 – Autoritativni je vodja koji moze prebroditi sve teškoće. Perfekcionista koji previse ocekuje, kako od sebe, tako i od drugih.Sudbine  Uporno prati put koji je zacrtao ne brinuci se o tome sta ce drugi misliti. Svoju ce razornu prodornost morati zauzdati. Ali, ispod grube povrsine ipak se krije vrlo profinjeni duh.

2 – Miroljubiv je, ali mrzi kad mu se naređuje. Sudbine Kad god mu se ukaže prilika, prepusta se ljenčarenje. Najvrednije osobine: mastovitost i kreativnost. Nepopravljiv je sanjar. Kad se stvari ne razvijaju onako kako njemu odgovara, ljut je i nezadovoljan.

3 – Pokretac i revolucionar cijelim svojim bićem. Drustven je i bezbrizan, ali ponekad i malo plasljiv. Najvece mane: ljubomora i naivnost. Veliki optimista.

4 – Uporan je i vrlo radan. Odlucan je, aktivan i pouzdan, ali ako stvari ne idu onako kako je zamislio, može postati prava napast. Logican je, organiziran, metodičan i vjeran, mada se potajno brine.

5 – Strastven je sanjar, vrlo zavodljiv, iako naginje psihosomatskim poremecajima. Mrzi rutinu i naporan rad.

6 – dobrodušan je i sarmantan, ima snazno razvijeni osjećaj za pravdu. Spreman je na zrtvu. Mogao bi biti dobar politicar. Nezan je i predan onima koje voli, ali tesko oprasta i zaboravlja.

7 – Rezerviran, sklon razmišljanju, vrlo inteligentan. Sanjar, tragac i mislilac, ima nepresusne unutrasnje izvore. Spreman je i prevariti ljude da bi uspio. Isto tako je i velikodusan i egocentrican.

8 – Hrabar je i energičan, ali uspijeva tek kad nauci kontrolirati svoj pozamacni apetit. Borice se za ono sto je vrijedno i pravedno. Iako optimista, ponekad je tajnovit i zatvoren.

9 – Borben je, neustrasiv, beskompromisno neovisan, ali ponekad treba pomoc. Uspijeva u svemu sto mu zacrtate. Bistar je, vrlo energican i strastven, ali nije sentimentalan onoliko koliko se ponekad ima dojam.
Odgovara li njegov broj vašem?

1 i 2 su suprotnosti, ali kreativnost i sposobnost vodjenja, koju ima 1, moze privuci umetnicki usmjerenog 2.

3 je neovisan i produhovljen, odgovaraju mu drugi 3 i brojevi djeljivi sa 3.

4 je praktican i tesko sklapa prijateljstva. Odgovaraju mu 2 i 8.

5 je ljubitelj lagodnog zivota i odgovaraju mu svi brojevi, pogotovo br.5.

6 je pouzdan i uravnotezen, a odgovaraju mu zamisljeni 7 i seksi 9.

7 voli produhovljene 3 i dinamicne 5.

8 je ambiciozan i svjetski opredijeljen, poprilicni materijalista. Divi se kreativnosti 1 i treba mu stabilnost 4.

9 je borac i voli autoritativne 1 i pouzdane 6.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)