Moć podsvijesti – ti imaš moć izbora odaberi zdravlje i sreću

horoscope guru

1. Razmišljaj o dobru, i dobro će da slijedi. Razmišljaj o zlu i ono će isto tako da slijedi. Ti si ono o čemu razmišljaš najviše vremena.

2. Tvoja podsvijest se nikad ne prepire s tobom. Ona prihvata ono što joj tvoj um zapovijeda. Ako kažeš: “Ja si to ne mogu priuštiti”, to može da bude istina, ali to ne govori. Odaberi bolje misli, jednostavno odluči, “Ja ću to kupiti. Prihvatam to kao istinu.”

3.Ti imaš moć izbora. Odaberi zdravlje i sreću. Možeš izabrati da se ponašaš prijateljski, ili, isto tako, možeš izabrati da se ponašaš neprijateljski. Odaberi da budeš za saradnju, veseo, prijateljski raspoložen, dopadljiv i cijeli svijet će uzvratiti.
To je najbolji način da razviješ divnu osobnost.

4. Tvoj svjesni um (svijest) je tvoj “čuvar na vratima.” Njegov posao je da zaštiti tvoj podsvjesni um (podsvijest) od lažnih prikaza. Izaberi da vjeruješ da se nešto dobro može dogoditi i dogadja upravo sada. Tvoja najveća snaga je tvoja sposobnost biranja. Izaberi sreću i blagostanje.

5. Nagovori i izjave drugih nemaju moć da vas povrijede. Jedina moć je kretanje vlastite misli. Možeš odabrati da odbiješ misli ili izjave drugih, a potvrditi samo dobre. Ti imaš ovlast da odabereš način na koji ćeš reagirati.

6. Pazi šta govoriš. Povedi računa o svakoj “praznoj” riječi. Nikada ne reci, ” Neću uspjeti; Izgubit ću posao; Ne mogu platiti najamninu.” Tvoja podsvijest ne shvata šalu. Ona prihvata sve te riječi kao istinite i onda ih sprovodi u djelo.

7. Tvoj um nije zao, kao što ni jedna prirodna sila nije zla. Samo zavisi u koju se svrhu koriste sile prirode. Koristi svoj um da bi blagoslovio, liječio i nadahnuo sve ljude koje srećeš posvuda.

8. Nikad ne reci “Ne mogu.” Savladaj taj strah, i zamijeni ga sljedećim mislima, “Sve mogu učiniti koristeći moć svog podsvjesnog uma.”

9. Počni razmišljati sa stanovišta vječne istine i načela života, a ne sa stanovišta straha, neznanja i praznovjerja. Ne dopusti drugima da misle za tebe. Odaberi svoje misli i donesi vlastite odluke.

10. Ti si zapovjednik svojoj duši (podsvijesti uma) i vladar nad
svojom sudbinom. Ne zaboravi, ti imaš sposobnost da biraš. Izaberi život! Izaberi ljubav! Izaberi zdravlje! Izaberi sreću!

11. Šta god tvoj svjesni um pretpostavlja i vjeruje da je istina, tvoj podsvijesni um će prihvatiti i dovesti do ostvarenja. Vjeruj onda u dobru sreću, božanske upute, prave poteze i u sve blagodati života!

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)